A Szent Johanna gimiben titeket nem idegesít Reni karaktere?
de!!! pacsi.
mindenki reni így, reni úgy, jaj szegény kicsi lány.
egy jó nagy pofon kéne neki. fú, szörnyű! :D
mellesleg, ha reálisan nézzük a világot, egy ennyire menő fiú, mint cortez, BIZTOS, hogy nem szeretne bele egy ilyen degenerált lányba. A FEJEMET ADOM RÁ. :D
Ez is, meg mikor Arnolddal veszekedtek...Nem hiszem el, hogy nem tudta volna elküldeni a kedves édesanyjába a srácot.
De ami nekem szemet szúrt, hogy ennyire jókislány nem lehet. Egyszerűen képtelenség, hogy a 8 könyv alatt nem cigizett, piált, bulizott komolyabban egyszer sem, és talán 2 alkalommal nem volt otthon időre, mert amúgy egész délután minden rohadt nap otthon ül.
Reni az a tipikus jókislány karakter amit néhany tőrténet megkíván.
Mer' Laura úgy gondolta hogy kell egy példamutató lány a történetbe.
Abban viszont tényleg igazatok van hogy megvédhetné magát mondjuk Vladáralr vagy Kingával szemben. Arnold viszont nem érdemelte meg Reni barátságát. Ezen ugyan változtathatott volna az Arnold csak nem akart. A Reni viszont télleg el küldhette volna melegebb tájakra. ;-) :-D
Látom azért vagytok páran, akik egyetértetek velem. :D Mondjuk nekem nem volt bajom a könyvsorozattal, 19 éves létemre is élveztem. Igazából délutáni kikapcsolódásnak teljesen megfelelt:)Nem tudom ti hány évesek vagytok, de lehet én már így "idősebb fejjel" máshogy látom a szereplőket. Mert azért valljuk be, nem teljesen az én korosztályomnak íródott a sorozat.
Köszi mindenkinek a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!