Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna gimiben...

A Szent Johanna gimiben titeket nem idegesít Reni karaktere?

Figyelt kérdés
Ha a való életben találkoztam volna Renivel, tuti biztos, hogy felképeltem volna. Szerintem baromi idegesítő karakter. Akaratgyenge, befolyásolható, mindig nyávog, minden szaron kiakad, és nem képes megvédeni magát. Egyszóval gyenge jellem. Kingának se tud soha nemet mondani. Tudom, hogy ez csak egy könyv, de én néha nagyon felhúztam magam ezen a szereplőn :D

2014. ápr. 13. 13:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Pont ugyanígy vagyok. Tényleg mindenen nyafog..én pl. számtalan helyzetben szembeszálltam volna Kingával. Pedig én nem vagyok olyan stílusú, mint Kinga.:D
2014. ápr. 13. 15:30
 2/16 anonim válasza:
63%
Én is telljesen így vagyok vele! tiszta idegesítő! Méghozzá tiszta gyenge könyv! A tipikus disney sztori, amikor a nyomi lány szerelmes lesz a menő srácba és a menő srác a nyomi lányba! Olyan mint a szőke herceg fehér lovon... és ilyen a valóságban sosem történik! És amúgy nagyon-nagyon unalmas volt!
2014. ápr. 13. 15:46
 3/16 anonim ***** válasza:
63%
De! Na végre valaki, aki nincs teljesen elolvadva Renikétől. Imádom az SZJG-t, még így 18 éves fejjel is, na de Reni, ő más tészta...
2014. ápr. 13. 16:51
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

de!!! pacsi.

mindenki reni így, reni úgy, jaj szegény kicsi lány.

egy jó nagy pofon kéne neki. fú, szörnyű! :D

mellesleg, ha reálisan nézzük a világot, egy ennyire menő fiú, mint cortez, BIZTOS, hogy nem szeretne bele egy ilyen degenerált lányba. A FEJEMET ADOM RÁ. :D

2014. ápr. 13. 18:45
 5/16 anonim ***** válasza:
45%

Ez is, meg mikor Arnolddal veszekedtek...Nem hiszem el, hogy nem tudta volna elküldeni a kedves édesanyjába a srácot.

De ami nekem szemet szúrt, hogy ennyire jókislány nem lehet. Egyszerűen képtelenség, hogy a 8 könyv alatt nem cigizett, piált, bulizott komolyabban egyszer sem, és talán 2 alkalommal nem volt otthon időre, mert amúgy egész délután minden rohadt nap otthon ül.

2014. ápr. 13. 20:01
 6/16 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem nincs semmi baj a karakterével néha tényleg megvédhetné magát, de amúgy szerintem rendben van
2014. ápr. 14. 15:25
 7/16 Réka Vágási válasza:
100%

Reni az a tipikus jókislány karakter amit néhany tőrténet megkíván.

Mer' Laura úgy gondolta hogy kell egy példamutató lány a történetbe.

Abban viszont tényleg igazatok van hogy megvédhetné magát mondjuk Vladáralr vagy Kingával szemben. Arnold viszont nem érdemelte meg Reni barátságát. Ezen ugyan változtathatott volna az Arnold csak nem akart. A Reni viszont télleg el küldhette volna melegebb tájakra. ;-) :-D

2014. ápr. 14. 22:03
 8/16 A kérdező kommentje:

Látom azért vagytok páran, akik egyetértetek velem. :D Mondjuk nekem nem volt bajom a könyvsorozattal, 19 éves létemre is élveztem. Igazából délutáni kikapcsolódásnak teljesen megfelelt:)Nem tudom ti hány évesek vagytok, de lehet én már így "idősebb fejjel" máshogy látom a szereplőket. Mert azért valljuk be, nem teljesen az én korosztályomnak íródott a sorozat.

Köszi mindenkinek a válaszokat!:)

2014. ápr. 14. 22:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a könyv rossz, csak Reni tényleg kissé gyenge jellem. Védekezhetne elég sokszor. A 8. részben lévő medencébe-lökést nagyon megérdemli. :))
2014. ápr. 16. 18:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem ezekből a "No comment"-ekből van már elegem..
2014. ápr. 21. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!