Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az alábi kikötéseim szerint...

Az alábi kikötéseim szerint tudtok ajánlani könyvet?

Figyelt kérdés

E/1 irjon ez nem létfontoságu de ha lehet akkor igen,lány legyen a föszereplő és fusson szerelmi szála és legyen emelet akciodus gyilkolás stb!Lehet scifi is.Na legyen egyetlen olyan személy se benne aki természet fölötti erővel bir pl:vámpír,vérfarkas stb

Az Èhezők viadalát és a Beavatottat már olvastm és nagy kedvencek!

14/L

2014. ápr. 12. 18:42
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Na legyen=Ne legyen
2014. ápr. 12. 18:48
 2/16 anonim ***** válasza:
Pedig pont a Beavatottat akartam írni :) A Burok hasonló
2014. ápr. 12. 20:43
 3/16 anonim ***** válasza:
Nos gyilkolni nem gyilkolnak, de talán Lissa Price-Testbérlők és a folytatása, a Leszámolás.
2014. ápr. 12. 22:50
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de más ötpet? :D
2014. ápr. 13. 08:42
 5/16 anonim válasza:

fertőzöttek (virals) még nem olvastam ki de egyenlőre senki sem vámpír vagy vérfarkas...

egy krimi a dr. csont szerzőjétől...

2014. ápr. 13. 15:55
 6/16 A kérdező kommentje:

De a szereplök természetfölötti erövel birnak!:/

De azert lehet elolvasom!

2014. ápr. 13. 20:55
 7/16 anonim ***** válasza:

Meg Cabot: Heather Wells.

[link]

Amy Kathleen Ryan: Ragyogás

2014. ápr. 15. 14:43
 8/16 anonim ***** válasza:

Robin Cook: Kóma

Robin Cook : Életjel

2014. ápr. 15. 14:44
 9/16 A kérdező kommentje:

A Kómát és az Heather Wells elfogom olvasni!És valaki tud tini regény ajánlani?(nem szent johanna gimit) olyasmit amiben 16-18 évesek vannak és mondjuk komoly döntéseket kell meghozniuk!

Am most 6 könyvet olvasok egyszerre!:D Szóval jöhet még egy 7.!:D

2014. ápr. 15. 16:47
 10/16 torma ***** válasza:
Nem szeretem a "tinis" regényeket, de a Vérbe öltözött Anna c. könyvet tudom ajánlani. Bár igaz, hogy nem pont ilyen témakörben keresel könyvet.„Bejáratott kis történet lenne egy fiúról és egy lányról, ha a fiú nem megrögzött kísértetvadász, és ha a lány nincs arra kárhoztatva, hogy egy házban legyen az általa meggyilkoltakkal." A lényeg, hogy a fiú elkezd gyengéd érzelmeket táplálni a lány iránt, de mivel Anna egy gyilkos szellem ezért a fiú tudja, hogy meg kell ölnie. Szerintem elég komoly söntéseket kell meghoznia. Megvan PDF -ben, ha érdekel, e-mailben el tudom küldeni.
2014. ápr. 16. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!