Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hová kellene vinnem a könyvem?...

Hová kellene vinnem a könyvem? Kiadnák, vagy csak félredobnák?

Figyelt kérdés
Írtam egy könyvet, 348 oldalas, és már elkezdtem a folytatást, csak nemtudom, hogy érdemes-e tovább írnom.
2009. dec. 20. 22:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

Szijja!

Tapasztalatom nicns benne viszont, halottam róla , hogy elküldenéd több kiadonak egy emailben, hogy szeretnéd kiadni stbstb vagy ha kézíratszerű akkor gondolom csak bevinni tudnád.

am nem tok sokat segíteni szal bocsi h béna lett a válasz

2009. dec. 21. 00:03
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Elöző válaszoló: és hogy gondolom ajánhatnád a Könyvmolyképző kiadonak vagy ott van az egmont és a kisebb kiadok is mondjuk állitolag msotanába nagyon sokan akarnak kiadni könyvet szal nem tom... de azért sok szerencsét hozzá :D
2009. dec. 21. 00:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!!
2009. dec. 21. 12:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkeppen folytasd, hiszen elsosorban magadnak irod, a te kedvedert/magad szorakoztatasara, vagy azert mert csak annyira szeretsz (en azert szoktam irni). Probald meg kiadatni, de ha most nem harap ra senki akkor se csuggedj (csak peldakent hozom fel, hogy a Harry Potter ironojet is legalabb 10 helyrol elkuldtek mig vegre valaki raharapott, es most tessek:) Azt meg lehet egyebkent kerdezni hogy milyen tipusu a konyved? Szerelmes? Esetleg egy izgalmas krimi? :)

Sok sikert, es kitartast!

2009. dec. 21. 13:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
kiadót tudok ajánlani, ahol ilyen "kézíratokat" várnak
2009. dec. 21. 15:35
 6/12 A kérdező kommentje:
ilyen kalandregény féle
2009. dec. 21. 17:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Szívesen segítek neked, de ahhoz bele kellene olvasnom, hogy megéri-e. Mondjuk az első vagy a második fejezetből már minden kiderül… szóval…

A kiadók közül van 1-2 tippem, ami talán-talán… 1 pedig biztos, de az inkább hanyagoltatnám veled és csak végszükség esetén ajánlanám.

2009. dec. 21. 18:57
 8/12 A kérdező kommentje:
Én szívesen odaadnám neked, csak ilyen ,, kézirat" formában van.
2009. dec. 21. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:
sztem csinálj egy blogot, ahova felteszed szép lassan a fejezeteket. elég népszerű lett mostnában blogba történetet írni. hírdesd baráti körben, akár itt is. és ha látod van rá ,,kereslet" sztem simán menj vele kiadóhoz.
2009. dec. 22. 12:02
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi a tippet, csinálok!!!
2009. dec. 27. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!