Hová kellene vinnem a könyvem? Kiadnák, vagy csak félredobnák?
Szijja!
Tapasztalatom nicns benne viszont, halottam róla , hogy elküldenéd több kiadonak egy emailben, hogy szeretnéd kiadni stbstb vagy ha kézíratszerű akkor gondolom csak bevinni tudnád.
am nem tok sokat segíteni szal bocsi h béna lett a válasz
Szerintem mindenkeppen folytasd, hiszen elsosorban magadnak irod, a te kedvedert/magad szorakoztatasara, vagy azert mert csak annyira szeretsz (en azert szoktam irni). Probald meg kiadatni, de ha most nem harap ra senki akkor se csuggedj (csak peldakent hozom fel, hogy a Harry Potter ironojet is legalabb 10 helyrol elkuldtek mig vegre valaki raharapott, es most tessek:) Azt meg lehet egyebkent kerdezni hogy milyen tipusu a konyved? Szerelmes? Esetleg egy izgalmas krimi? :)
Sok sikert, es kitartast!
Hello!
Szívesen segítek neked, de ahhoz bele kellene olvasnom, hogy megéri-e. Mondjuk az első vagy a második fejezetből már minden kiderül… szóval…
A kiadók közül van 1-2 tippem, ami talán-talán… 1 pedig biztos, de az inkább hanyagoltatnám veled és csak végszükség esetén ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!