Hogy tetszik nektek a könyvem? (link lenn)
Még nincs kész, folyamatosan írom. Szeretném, ha legalább beleolvasnátok és véleményt alkotnátok róla.
Hogy tetszik? A stílus milyen? A téma bejön nektek? Mit kéne beleraknom, vagy mit nem kéne? Hogyan lehetne még színesíteni?
Előre is köszi annak, aki veszi a fáradtságot és beleolvas.
Normális válaszokat kérek!
Itt a link: (a történet elejéhez visz rögtön)
A bevezetést elolvastam, és beleolvastam a 3. és a 10. fejezetbe. A helyesírásod teljesen rendben van, a fogalmazásoddal sincsenek különösebb gondok, bár nekem egy picit laposan fogalmazol, ha választékosabb kifejezéseket használnál és gazdagítanád a szókincsedet, sokkal inkább lekötné az olvasót az, amit írsz. Egyszerű, szórakoztató kis történet, nem túl nagy szám, de egy 16 éveshez képest jó. A téma engem a bevezető alapján nem annyira fogott meg: válságban levő házasság, érzelmek, mi lesz a gyerekkel, no és még egy gyilkos is van a képben, ezek őszintén szólva mind sablonosak. Szeretem a bűnügyi történeteket, és azt is, ha van benne szerelmi szál, de jobban kedvelem, ha inkább az akción van a hangsúly, no és persze a poénok sem maradhatnak ki.
Egy pár kisebb stilisztikai és fogalmazási hibád van (pl. a 10. fejezetben a "távolba merengett" nekem egy kicsit sántít, a távolba inkább meredni szoktunk), ezekre figyelj oda.
Összességében jó lesz ez, van hozzá érzéked, olvass sokat, de NE PONYVÁT ÉS BESTSELLERT, mert azoktól csak visszafejlődni lehet. Hajrá, csak így tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!