Tina. K kérdése:
Mi legyen a történet címe?
Figyelt kérdés
Egy lány túlságosan egyedül van és csak az úszás adja meg neki azt az örömöt, amire vágyik. Nincsenek barátai, se családja. Egy nap megismerkedik egy fiúval, aki új lesz az uszodába és mindent ki akar adni magából, mármint, elecseteli a víznek a bánatát. A lány véletlenül kihallgatja, és emiatt a fiú mindig rajta tartja a szemét. De mind a kettőnek vannak titkai. Tulajdonképpen, a víz hozza őket össze, de nem a tenger, sem az óceán. ELŐRE IS KÖSZI A VÁLASZOKAT! :)2014. ápr. 7. 16:16
1/5 anonim válasza:
Írtál egy egészen jó címet, mi ezzel a bajod? "a víz hozza őket össze" - Ebben a formában persze nem, de mondjuk úgy, hogy "A víz hozta (így)" miért nem jó? A leírás alapján szenzitív, érzelmes történet, egy ilyen cím illene hozzá.
2/5 A kérdező kommentje:
Ó. Csak arra gondoltam, hogy az átlagos lenne, mert minden második blogger ilyesmivel rukkol elő...
2014. ápr. 7. 16:48
3/5 anonim válasza:
Egy új srác,Két titok,Egyedül az életben,Életbe csöppenve,Vízbe folytott bánat.
Most ennyi jutott eszembe remélem segítettem.;)
Mi a Blogod neve? Szívesen beleolvasnék! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló, még nem kezdtem el írni, de ha lesz már fejezet, akkor küldök privit a linkkel :) Amúgy, „Víz hozta érzelmek” lett a címe :)
2014. ápr. 7. 18:42
5/5 anonim válasza:
kössz alig várom hogy küld.Amm klasz a cím :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!