Érdekelne valakit könyvírás? ( Lány és 18 éves kor alatt)
Figyelt kérdés
Ha érdekelne valakit könyv írás és szeretne velem közösen írni mert én is nagyon szeretek akkor írjatok rám és megbeszéljük a többit.2014. ápr. 5. 17:39
1/4 anonim válasza:
A korod és a nemed szvsz sokkal kevésbé releváns, mint az, hogy MIRŐL írnál, MILYEN MŰFAJBAN, és úgy általában MIBEN kéne segítség egy másik féltől.
Két random ember stílusa, kitalált világai, nagy kérdései csak a legritkább esetben illenek össze. Egy ilyen katyvaszt kibogozni nagyobb meló mint saját könyvet írni.
Én szívesen segítek, bár van egy csomó terület, amihez nem értek vagy csak szimplán nem tud érdekelni.
3/4 A kérdező kommentje:
Misztikus lenne, de azt a társírrómal szeretném majd megbeszélni, együtt összehozni.
2014. ápr. 7. 16:58
4/4 anonim válasza:
Én szívesen benne lennék, szeretem a misztikus történeteket.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!