Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Fantasy vagy valóság? (Többi...

Ardee kérdése:

Fantasy vagy valóság? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Könyvírásba kezdtem. Az alapsztori már meg van, de nem tudom eldönteni hogy valósághűen írjam meg vagy vigyek bele némi "varázslatot".

2014. márc. 23. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem vigyél bele. Akkor még "varászlatosabb" lesz :)
2014. márc. 23. 15:07
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is vigyél bele.:))
2014. márc. 23. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:

ez teljesen tőled függ! nem másoknak írsz, hanem magadnak, ezért te magad kell eldöntened, hogy akarsz-e bele varázslatot vagy nem. különben is, nem is illene bele minden könyvbe a varázslat, vagy éppen fordítva.

mi nem ismerjük a készülő könyvedet, regényedet, ezért nem tudhatjuk, hogy kellene-e bele varázslat, avagy sem.

2014. márc. 23. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha az alapsztori megvan, akkor tudod, hogy van-e benne varázslat, nem? Azért az történeti elem, nem csak valami mellékes vacak. (Most alapsztori alatt nem azt értem, hogy "van egy lány, aki különleges, kiválasztott, el kell mennie ide és oda, hogy megszerezze ezt és ezt, közben van egy srác, aki segít neki, tök helyes, a végén összejönnek". Ebből valóban nem található ki, hogy van-e benne varászlat.)

Egyébként ha egy történetvázlat során nem jelenik meg a mágia/fantasztikum, hanyagold. Az a biztosabb neked (mint szerzőnek).

2014. márc. 23. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Alapvetően a cselekmény szempontjából majdnem tökmindegy, hogy a csaj csatamágus vagy kommandós, ugyanúgy bele lehet szőni a konfliktust adó taktikai/etikai patthelyzetbe.

Viszont a hangulathoz, világhoz sokat ad. Egy mágikus világot neked kell feltalálni, biológiával, kémiával "alátámasztva", szabályokkal ellátva. Másképp az egész lógni fog a levegőben.

2014. márc. 23. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a varázslatos könyveket szeretem izlésem szerint, de ez tőled függ. Szerintem minél varázslatosabb annál izgibb.
2014. márc. 24. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne!
2014. márc. 29. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a fantasy mellett vagyok! Már csak azért is, mert ez a műfaj több lehetőséget ad.
2014. ápr. 22. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!