Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Éhezők viadala? Hogy is van ez?

Éhezők viadala? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Hogy lehet az, hogy a történetben a szereplők elvileg "putriban" élnek, és mégis tökéletesen néznek ki?

Szép bőr, szép fogak, tökéletes haj?

Ez csak engem zavar kicsit?

Persze nem nagyon csak így számomra el vesz egy kicsit a hitelességéből.

2014. márc. 11. 19:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Igazi ember, és nem egy picsogó, nyámnyila, élettelen pszichopata roncs, hanem egy igazi, egyszerű éhező lány."

Hát ez tetszett.... mennyire igazad van. :D

2014. márc. 15. 16:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha élettelen nem is, de pszichopata roncs az biztosan. Kb az első könyv közepétől. Ilyen élethelyzetben ez a normális.

Egyébként Katniss nem (csak) "lebarnult" hanem genetikailag kreol, a könyv többször is írja, hogy ez arrafelé a 12ben a jellegzetesség.

2014. márc. 15. 19:29
 13/13 A kérdező kommentje:

A pszichopata roncsot nem arra értettem, hanem arra, mint például Bella. Mindenki szenvedett körülötte, és ő élvezte is ezt a helyzetet.

Katniss pszichopatasága inkább megérint. Ilyen kegyetlen helyzetben én sem tudnék másképp reagálni.

2014. márc. 15. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!