Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Éhezők viadala? Hogy is van ez?

Éhezők viadala? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Hogy lehet az, hogy a történetben a szereplők elvileg "putriban" élnek, és mégis tökéletesen néznek ki?

Szép bőr, szép fogak, tökéletes haj?

Ez csak engem zavar kicsit?

Persze nem nagyon csak így számomra el vesz egy kicsit a hitelességéből.

2014. márc. 11. 19:58
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
elvesz* bocsi a hibáért
2014. márc. 11. 20:10
 2/13 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy a könyvben így néztek ki?

Nem hiszem hogy ez le van írva, az meg hogy te milyennek képzeled őket nem a mi hibánk.

2014. márc. 11. 20:18
 3/13 anonim ***** válasza:

A könyvben nem emlékszem, hogy ezt leírták volna.

Habár Katniss sehol sem említi, hogy Gale arcát bármikor is egy gennyes pattanás csúfította volna el :D

A filmet pedig nem lehetne eladni ronda mellék/főszereplőkkel.

Most, hogy így belegondolok, valahol mégis fura egy kicsit :/

2014. márc. 11. 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom van ott folyó szal megtudnak fürödni és nem eszi meg őket a kosz. Nem telik nekik édes szarokra, így a fogaik is jók, stb...
2014. márc. 11. 21:09
 5/13 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam, hogy csúnya emberek kellettek volna, csak egy kicsit túlságosan is jól néznek ki egy ilyen szituációhoz. :D

Persze a filmről beszélek egyébként inkább, de sok ilyen self-casting-ot is láttam és ott is eltúlozták egy kicsit a dolgokat.

Persze tudom, ez egy tinikönyv, nem is lehet mást várni, bár történetre nekem kicsit több.

2014. márc. 11. 22:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Én azt nem értettem, hogy szerencsétlen Gale hogy lett ilyen kis kigyúrt a filmben. Nem, nem szálkás, hanem hatalmas nagy izmos.
2014. márc. 12. 00:22
 7/13 A kérdező kommentje:
Jogos, hiszen elvégre "éhezők", még akkor is, ha több órát dolgozik naponta a szénbányában. Maximum szálkás lesz.
2014. márc. 12. 00:43
 8/13 anonim ***** válasza:

A testfelépítést még értem, mert ezek ketten etetik a családot, gyűjtögetéssel és vadászattal. Ha meghízni nem is, de megizmosodni meg tudnak.

Az első játékokra elvileg úgy kisikálták őket, hogy a régi sebek is eltűntek. fogakról nem beszél, de gondolom a szájában is rendetvágtak.

Ahol tökéletesek, az a film. De ott mondjuk a falu/erdő kontraszt is el lett rontva. a rendező valószínüleg életében nem látott olyan igazi nyomortelepet.

2014. márc. 12. 11:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne a filmet vedd alapul mert annak vajmi kevés köze van a könyvben leírt kinézetükhöz. A filmet csak szép emberekkel lehet eladni, és kész. Ez mindig így volt és így is lesz.

Viszont a könyvben egyikük se néz ki tökéletesen, a legnormálisabban talán csak Peeta. Hiszen neki pék az apja, így ő mindig tudott kenyeret enni, emellett attól izmosodott meg, hogy mindig ő cipelte a lisztes zsákokat. Peeta magas és izmoz szőke fiúnak van leírva a könyvben. (A filmbeli kinézetét meg hagyjuk.)

Vele ellentétben Katniss és Gale sokkal soványabbak. Katniss alacsony és vékony, beesett arcú és általában koszos. Fekete a haja és lebarnult a bőre. Gale pedig hasonlít Katnissre, csak kicsit erősebb és izmosabb, lévén, hogy fiú és sokat dolgozott és vadászott, így megerősödött. :)

2014. márc. 13. 13:20
 10/13 A kérdező kommentje:
Most kezdtem el olvasni a könyvet, és nagyon tetszik a reális ábrázolás, amit kapok. A lány nem az új Bella Swan hál' istennek. Igazi ember, és nem egy picsogó, nyámnyila, élettelen pszichopata roncs, hanem egy igazi, egyszerű éhező lány. Nincs túlbonyolítva. Határozottan elnyerte a tetszésem. :D
2014. márc. 15. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!