Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti elolvasnátok, ha jól van...

Ti elolvasnátok, ha jól van megírva? Lent!

Figyelt kérdés
Tudom, sok ilyen kérdés van, de szeretném tudni, mielőtt nekiállnék. A történet röviden: egy 17 éves zenész lány beleszeret a zongorakísérő tanárába (ő 25). És aztán összejönnek, de titkolniuk kell, amíg a lány 18 el nem múlik. meg ami még egy romantikus regénybe kell és nem olyan "tipikus". normális és őszinte válaszokat szeretnék!
2014. márc. 9. 16:54
 1/7 anonim válasza:
24%
Igeen :) szerintem jólenne!
2014. márc. 9. 17:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de tudom ki vagy és ne legyél elfogult :p ;)
2014. márc. 9. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát én nem. Nem olvasok olyat, ahol a fő konfliktus forrása annyi, hogy valakik szerelmesek.
2014. márc. 9. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem.Ahogy írták,nincs benne túl sok konfliktus forrás.Nem sok lehetőséget látok benne,arról nem is beszélve,hogy nem egy könyvben feldolgozták már a diáklány/tanár titkolt szerelmi témát és eddig egy változatot sem találtam(hiába volt jól megfogalmazva,és hiába dolgozták ki a karaktereket)ami élvezhető lett volna.
2014. márc. 9. 20:12
 5/7 gazi válasza:

Konfliktus szált már csak az is hordozza magában, hogy "titkolniuk kell" a kapcsolatukat. Lehet, hogy rémesen unalmasan hangzik, de a konfliktust már most magában hordozza... a cselekmény(már ha van).

Szóval, szerintem ne ez legyen már a központi történés, hogy ők most akkor ketten szerelmesek egymásba. Talán valami mondanivaló se ártana, némi társadalom kritika, ne adj Isten, ha némi fanyar/gúnyos humor is akadna benne, mondjuk némi öniróniával. Akkor elolvasnám, igen, azt hiszem.

Talán, ha nagyobb korkülönbség lenne az még izgisebben hangzana(azért ne essél túlzásba, pl egy 14 éves lány és egy negyvenes tag szerelmi kalandjaira nem lennék kíváncsi annyira).

2014. márc. 9. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy eszeveszett konfliktus, valóban. Plusz erős a gyanúm, hogy nincs hozzá élettapasztalatod, így nem tudnád hitelesen megjeleníteni a helyzetet (főleg nem a férfi szemszögét). Egyébként is, már a legelején tudjuk, hogy egy év... ezt guggolva ki lehet bírni. Főleg hogy kölcsönös a szerelem. Legfeljebb ha elmész társadalomkritikai oldalra, még akkor van súlya a dolognak, amúgy csak egy átlagos tiniromantikus álomkiélős írás marad. Vagy emeled a téteket és adsz valami nagyon komoly alapkonfliktust. (És elviszed A zongoratanárnő c. regény felé az egészet. Abban is van hasonló, bár fordított szereposztású, szál.)

De nézd, az, hogy itt a többség nem olvasná el, nem jelenti azt, hogy ha megírtad, ne találná meg a saját olvasóközönségét. Nem ide kell feltenni. Rengeteg amatőr írói portál van, ahol főképp 14-18 éves lányok publikálnak és olvasnak, nekik tetszeni fog, ezt borítékolhatom.

2014. márc. 10. 19:37
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az építőjellegű kritikát!! :)
2014. márc. 12. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!