Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek Gerald...

Mi a véleményetek Gerald Durrell könyveiről?

Figyelt kérdés
ÉS melyik a kedvenc könyvetek tőle?

2014. márc. 9. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Fantasztikusak! Én imádom őket, olvastam is néhányat :)
2014. márc. 9. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szinte az összes könyvét beszereztem, főként antikváriumokból. Ha létezik még az a fogalom, hogy "példakép", akkor nekem Gerald Durrell az egyik példaképem. Jórészt ő terelt a természetvédelem irányába. A könyvei pedig nemcsak fantasztikusan jók, de rendkívül humorosak is. A legjobb ebből a szempontból a Családom és egyéb állatfajták. De mindet szeretem.
2014. márc. 10. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Perfectóak nagyon jók
2015. jan. 9. 16:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Az "Állatkert a kastély körül"
2015. jan. 28. 11:35
 5/5 anonim válasza:

Soká éljen a Gerry !!!

Szeretem a könyveit bár idősebb fejjel már nem olyan, mint fiatalon,de így is tudok mosolyogni rajtuk.

Nem olvastam mindet,de tervbe van véve, hogy egyszer megteszem.

Állatkert a kastély körül volt az első amit olvastam még fiatalon. Nevettem rajta.

Családom és egyéb állatfajták. Pont kamaszként olvastam Horvátországban. nem véletlenül tartják az egyik legjobb könyvének.

Amin viszont tudtam röhögni az a Bafuti kopók !!!!

Már több, mint 10 éve, hogy olvastam,de egyszer még biztos elfogom.

2015. jan. 30. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!