Olvasta valaki Stephenie Meyer-től A burok című könyvet? Lenne néhány kérdésem.
Tegnap kaptam erdeti, angol nyelven, elkezdtem olvasni, de nem minden tiszta.
Pl., a 2. fejezetet a Vándorló szemszögéből látjuk? Mert legtöbbször erre utal a szöveg, de van benne néhány mondat ahol már nem vagyok benne biztos. (amúgy még nem fejeztem be a fejezetet)
Aztán vannak ugye a "Seekers"-ök (hajtók) ami rendben is van, de mi nálluk ez a "Calling"? Magát a szót persze értem, csak az összefüggést nem...
Segítene valaki? Most csak ennyi kérdésem van de majd még lehet lesz:p Előre is köszi:)
Ugye milyen gyorsan lehet vele haladni? olyan jó!!! fúú én mikor olvastam, akkor alig bírtam letenni!! szerintem a vége a legjobb. az vmi fantasztikus! Nem is értem hogy lehet ilyen jó könyvet írni! most hol tartasz? (pls ne oldalszámot írj!:))
¤¤¤F¤¤¤
Most olvastam el jöbban a kommented...:)
Azt írták lesz folytatása?? ennek? de ezt mivel lehet folytatni? szerintem jobb lenne, ha itt befejezné, és nem lenne több fejezet, mert félő, h elrontja. mármint nem fog felérni az elsővel, mert ugye nem hiszem, h ő bármilyen regényt el bírna rontani.
olvastad a pokoli báléjszakákat? abban is írt egy részt, és sztem azt lehetne folytatni, és naggyon jót lehetne írni belőle. (nekem az övé a kedvencem...) :D
¤¤¤F¤¤¤
Befejeztem, meg tegnap este. El sem hiszem hogy vege. Nagyon tetszett. Imadtam minden sorat. Ez az uj kedvencem. A vegen en mar nem sirtam, hanem egyenesen bogtem... annyira orulok hogy Vanda Ian-el maradt:)Osszeillenek:)
Habar az este fejeztem be a konyvet, meg mindig a hatasa alatt vagyok azt hiszem.
Amugy meg visszaterve a fenti kerdesedre... Valahol a neten azt olvastam, hogy az irono trilogiat szeretne belole. En nem bannam, azt hiszem. Vagy nem tudom. Egyedul azt nem szeretem hogy olyan keveset ir a boldogsagukrol...Ian es Vanda, Jared es Mel... Nah meg azt hianyolom kicsit hogy az nem derult ki mennyi ido telt el addig mig Vanda a tartalyban volt...
En meg szivesen olvasnek roluk par fejezetet. Mondjuk lehet hogy ez is csak egy legbol kapott hir, hogy folytatni szeretne az irono, mert a honlapjan ilyesmit nem olvastam...
Nah mindegy is most. A lenyeg, hogy nagyon tetszett, megegyszer el fogom majd olvasni:)Es ha lesz folytatas ha nem, ez a konyv igy szuper ahogy van:D
de az utolsó mondat, ill. az utolsó fejezet annyira jó! amikor kiderül, h nem csak ők vannak mármint, h nem csak az az egy embercsoport van!!
és ja valóban elég kevés info van a hmm..hmm.. szerelmekről.:D
én is nagyon bírtam az Ian-t. nagyon vicces, ahogy fut a melanie-vanda páros után...
de ha lesz folytatása akk nem kérdés, h el fogom-e olvasni... gondolom neked sem:D
te olvastad a twilightot? Ha igen mit gondolsz róla? (ha már így kivégeztük a burkot..:D)
Igen, olvastam:) Azt olvastam el eloszor:p Nagyon tetszett mind a negy kotet, ezert is szantam ra magam hogy elolvassam a Burkot:p Gondoltam Stephenie mar csak jot irhat...:) Es lam, igazam volt:D
Tavaly nyaron megvettem az elso harom kotetet, kiolvastam ugy 3 het alatt... megrendeltem a 4. kotetet is, de azt hittem begolyozok mire ideer, pedig csak 4 napot kellett ra varjak :p annyira izgultam hogy mi lesz benne:p De megerte arra is varni, a Breaking Dawn a kedvencem az osszes Twilight-kotet kozul:) Neked melyik?
Mig nem olvastam a Burkot, addig a Twilight Saga volt nallam a fo-kedvenc, de mostmar azthiszem ez:D Sokkal dramaiabb mint az alkonyat... Persze az is szuper:p
nekem is a Breaking Dawn a kedvencem...én ugye kalóz-fordításban olvastam magyarul, úgyhogy nem kellett rá várnom, de volt olyan napom amikor nem jutottam géphez, és nem tudtam olvasni, hát mit ne mondjak, nekem sem volt messze a teljes őőőrület!! :DD az első vadászatot amikor olvastam, annyira tetszett, hogy elkezdtem körbe-körbe ugrálni a szobában!!(szerencsére egyedül voltam így senki sem látta...)
de tényleg ezek annyira jók!! csak nekem egggyáltalán nem tetszik a belőle készített film. neked?? szerintem nagyon nem tudták visszaadni azt a felugrálós-hangulatot. meg, ha nem készítettek volna róla filmet, akkor legalább akik most nem olvasták,csak megnézték, azok (már ha kíváncsiak voltak rá)kicsit rá lettek volna kényszerítve az olvasásra, és talán megszerették volna a könyveket. jó, persze tudom, h ez pénz volt az írónőnek, de akkor legalább csináltak volna belőle valami jobb filmet! annyira elkeserítő számomra, hogy mostanában egyre kevesebben olvasnak!!(nem mintha olyan öreg lennék...) de mondjuk pont múltkor olvastam, hogy a magyar gyerekek olvasnak a legtöbbet az egész világon. vagy legalábbis valami ilyesmit. de ez a tudat azért egy kicsit megnyugtatott. :) te mit gondolsz? mellesleg milyen fajta könyveket szoktál még olvasni? ja, és azt még nem is kérdeztem, h te tul.képpen mennyi idős is vagy?? (csak ha már így elkezdtünk levelezgetni. :D) én 14 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!