Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik az a Harry Potteres...

Melyik az a Harry Potteres térlátásos könyv?

Figyelt kérdés
Régebben láttam egy könyvet amiben 3d-s tér látást tesztelő Harry Potteres képek voltak . Ha esetleg tudnátok a címet vagy hogy hol lehet megtalálni leírnátok?

2014. febr. 26. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Itt nézelődj, nekem nem volt türelmem mind megnézni.

[link]

2014. febr. 28. 00:50
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod , de nincs köztük amit én keresek :)
2014. márc. 5. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Esetleg erre gondoltál?

[link]

Ezen a kereső oldalon találtam. még nézz körül rajta:

[link]

2014. márc. 6. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyébként gondolom tudod hogy kell nézni.

kicsit rá bandzsítva, a képen sziluett szerű formában mélységben elkülönülve jelennek meg egyszerű körvonal szintek, az egyébként is a képen látható mintával, mint egy mintás papírból lenne kivágva és bizonyos távolságban egymás mögé téve. Jópofa. :)

Ez azt jelenti, hogy a képen ismétlődő mintákból a bal szemeddel kell nézi az egymás mellett lévők közül egyik jobboldalit és a jobbal az mellette lévő baloldalit. Akkor beáll a 3D hatás. Már régóta, gyerek koromtól nézegetek ilyeneket. Azóta már eltelt pár évtized.

Elsőre kicsit nehezebben jön össze, de ha megláttad vaéahol a mélységet ill. a kiemelkedést, akkor azoket nézd és keresd a további térbeli részleteket. Azután látod majd az egészet egyben ha megszoktad kicsit.

[link]

Ilyesmire gondoltál?

lehet nagyítani és kicsinyíteni a fölötte lévő + és - jelekre kattintva. Érdemes egy lépést nagyítani rajta. Úgy jobban, tisztábban ki jön a 3D hatás.

Jó szórakozást!

2014. márc. 6. 00:34
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, igen ez az a könyv :) igen tudom hogy kell nézni, de értékelem a segítséged :)
2014. márc. 8. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelt, hogy mi is lehet ez.

Örülök neki, hogy tudtam segíteni. :)

2014. márc. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!