Melyik az a Harry Potteres térlátásos könyv?
Itt nézelődj, nekem nem volt türelmem mind megnézni.
Egyébként gondolom tudod hogy kell nézni.
kicsit rá bandzsítva, a képen sziluett szerű formában mélységben elkülönülve jelennek meg egyszerű körvonal szintek, az egyébként is a képen látható mintával, mint egy mintás papírból lenne kivágva és bizonyos távolságban egymás mögé téve. Jópofa. :)
Ez azt jelenti, hogy a képen ismétlődő mintákból a bal szemeddel kell nézi az egymás mellett lévők közül egyik jobboldalit és a jobbal az mellette lévő baloldalit. Akkor beáll a 3D hatás. Már régóta, gyerek koromtól nézegetek ilyeneket. Azóta már eltelt pár évtized.
Elsőre kicsit nehezebben jön össze, de ha megláttad vaéahol a mélységet ill. a kiemelkedést, akkor azoket nézd és keresd a további térbeli részleteket. Azután látod majd az egészet egyben ha megszoktad kicsit.
Ilyesmire gondoltál?
lehet nagyítani és kicsinyíteni a fölötte lévő + és - jelekre kattintva. Érdemes egy lépést nagyítani rajta. Úgy jobban, tisztábban ki jön a 3D hatás.
Jó szórakozást!
Engem is érdekelt, hogy mi is lehet ez.
Örülök neki, hogy tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!