A Harry Potter és a főnix rendje könyv borítóján mi szerepel?
Nézd már meg jobban...
Nincs is idős hölgy rajta, egy az. A másik meg az, hogy Mordonnak tényleg komolyan látszik a szeme, azt nem lehet eltéveszteni. A hátul lévő tüsis hajú meg Tonks, mivel lila a haja, másnak lila tüsihaja nincs.
Úristen, de idióta vagy.
Én nem fogtam még könyvet a kezemben ? Te nem tudsz egy mondatot leírni hiba nélkül. Egyébként ha ilyen okos vagy, akkor válaszold meg a saját kérdésedet, ne használd az oldalt, hiszen az intelligenciád túlmutat azon, amit az oldal adna neked.
Kérdező, el kell, hogy keserítselek, nincs igazad.
Mint láthatod az egész borító kékes árnyalatú, a szereplők haja, bőre, ruhája KÉK, ahogy a háttér is. Akkor te hogyan vársz itt lila hajat?!
Amúgy a könyvben le van írva, hogy Tonksnak tüsi haja van. Ronda a rajz (szerintem), de a baloldali egy nő, aki Tonksot személyesíti meg.
A jobb oldali Rémszem, nézd csak meg közelebbről a szemét!
A középső Remus, bár nem tudhatjuk biztosan, ő ott volt Harry 'elszállításánál', így valószínűleg ő az.
De ha az érvelés nem győz meg, lenne egy kérdésem. Neville és Umbridge meg egy random ember mit keresnek a borítón és milyen összefüggésben láthatjuk őket? Pl. hol vannak? Szerintem aki rajzolta a borítót nem a leglényegtelenebb, pitiáner részletet tette a borítóra.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!