Könyv borítót hol lehet venni?
Figyelt kérdés
Egyszer levettem a Harry Potter 6-ról a külső borítót amíg olvastam, és azóta sem találom! Tudtok esetleg mondani olyan helyet, ahol lehet venni? Vagy más ötlet?2014. jan. 9. 13:25
1/6 anonim válasza:
Borítót könyv nélkül? Esélytelen. Bolhapiacon esetleg, de el nem tudom képzelni, ki gyűjtene borítókat.
Amúgy nem a porfogóra gondolsz "külső borító" néven? Egy plusz lap a borítóra ráhajtva legkívül. Na, ezt pláne nem lehet sehol kapni, hiszen nincs értelme külön árulni (még utánnyomni sem). Ha valakinek megvan a pontos méretekkel szkennelve, akkor kinyomtathatod vastagabb lapra (fénymásolószalonokban például), megfelelően behajtogatod és kész.
2/6 anonim válasza:
Ha valakinek nincs rá szüksége, esetleg neked adhatja. Van olyan ismerősöd, akinek megvan a könyv, de nem nagyn érdekli? Talán eladná.
3/6 anonim válasza:
Nekem második rész borítójából van egy felesleges, az nem kell? :)
4/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Igen, arra külsőre gondoltam :$ Akkor gondolom ha megmutatom egy fénymásolóban, akkor fognak tudni adni valami hasonlót... Ezt megpróbálom :)
Másodiknak: sajnos az ismerősök nem akarnak lemondani róla :)
Harmadiknak: Köszi szépen! De az megvan :) ;)
2014. jan. 9. 18:42
5/6 anonim válasza:
Próbálj meg a kiadónál érdeklődni, hátha.
6/6 A kérdező kommentje:
Igaz! :) Köszi!
2014. jan. 11. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!