Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kiszoktad olvasni a könyveket...

Kiszoktad olvasni a könyveket többször?

Figyelt kérdés
Ha igen, ugyanolyan élvezetes olvasnod attól, hogy tudod mi lesz a vége?
2009. dec. 9. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Általában csak azt szoktam újra olvasni, amit nem sikerült befejeznem és hiába van hátra márcsak mondjuk három oldal, ha túl sok szünetet hagytam újra kell olvasni az egészet. Kéne hogy újra olvassam, és akarom is, de mindig van új könyv ami abban a pillanatban jobban érdekel, mert még nem olvastam. Amit viszont szószerint egymásután legalább háromszor elolvastam, vagyis amint becsuktam már nyitottam is ki újra, a Vackor volt amikor 8 éves voltam, nagyon tetszett a nyelvezete és elvarázsoltak a rímek :-D
2010. jan. 19. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
ELOLVASNI szoktam, nem pedig kiolvasni. Egyébként van olyan könyvem, amin már vagy tízszer is átrágtam magam, mert annyira tetszett. Filmeket és rajzfilmeket is megnézek újra és újra.
2010. jan. 20. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Naná! Sok olyan könyvem van, ami van olyan jó, hogy elolvassam többször is. Persze nem egymás után:D
2010. jan. 20. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!