Igen. Némelyik filmmel, filmsorozattal is ugyanígy vagyok: újra és újra megnézem.
2009. dec. 9. 12:44
2/13 anonim válasza:
Igen! A kedvenc könyveimet szinte kivétel nélkül újra élvezem!
2009. dec. 9. 12:49
3/13 anonim válasza:
Én képes vagyok arra is hogy akár egy hét alatt elolvassak több köteget, kb 2xer is .:S:D igaz már kb kívülről tudom a szöveget, de annyira imádom hogy még mindig végig izgulom az egész könyvet, pedig tudom mi lesz a vége :D
2009. dec. 9. 12:56
4/13 anonim válasza:
Igen, de csak ha nagyon jó. Akkor élvezem, mert olyan, mintha egy már ismerős tájon utazom keresztül. Én azt is tudom élvezni; mást veszek észre, mint először.
2009. dec. 9. 13:02
5/13 anonim válasza:
Kiszoktam, de csak azt ami már elsőre is nagyon tetszett. Jó visszamenni picit abba a világba, történetbe amiről éppen szól az adott könyv. :)
2009. dec. 9. 13:17
6/13 anonim válasza:
Igen, de csak a nagyon jó könyveket, mert nagyon sajnálom, hogy vége van. És télleg másokat is észreveszek, jobban megértem az összefüggéseket.
Igazából eddig egy ilyen sorozat volt nálam...a Harry Potter könyvek. :) Azután egy ideig nem is tudtam mást olvasni, annyira megfogott, magával ragadott. De igazából azt nem tudom miért nem tudtam mást olvasni. :)
2009. dec. 9. 19:10
7/13 anonim válasza:
Nem.
Se könyvből, se filmből, se sorozatból nem nézek meg semmit sem kétszer (bár sorozatból lehet a Lost-nak megint megnézem az első 5 évadját, mert már alig emlékszem mi történik, és akkor a 6-ik jobban fog tetszeni).
Szerintem nagyon szar már másodjára, tudom előre, hogy mi lesz, nem lepődök meg, pedig akkor jó egy film ha vannak benne olyan részek amire a néző csak annyit tud mondani hogy "aztak*rvaaaaa".
Meg akkor már olvashatok/nézhetek helyette másik filmet/könyvet, amiben nem tudom, hogy mi fog történni.
8-9 éves koromban volt utoljára, hogy megnéztem volna valamit 2-nél többször (kb. 7-szer egy filmet)
2009. dec. 9. 20:03
8/13 anonim válasza:
Én is el szoktam olvasni egy könyvet többször, de csak hogy ha nagyon tetszett, régen olvastam de már elfelejtettem az apróbb részleteket. Ha jó, szeretek többször elolvasni egy könyvet, mert olyanokat is fel lehet fedezni benne, amin első olvasásra átsiklottam.
2009. dec. 19. 20:33
9/13 anonim válasza:
igen, ha nagyon jó könyv. meg én úgy is hamar elfelejtem hogy mi lesz e vége:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!