Érdekelne valakit? Szjg-s kérdés.
Figyelt kérdés
Sokat hallottam itt, hogy Szjg-hez hasonló könyveket kerestek. Most kezdtem el egy ahhoz hasonló könyvet írni (nem koppintás, csak hasonló) esetleg elolvasná valaki (lehetőleg olyan, akinek tetszett az Szjg), mert akkor átküldöm neki.2014. febr. 10. 15:29
4/20 kérdezzfelel válasza:
Hú, szívesen elolvasnám, küldd csak nyugodtan
5/20 anonim válasza:
engem is
email cim: sz.anna29@yahoo.com
8/20 Bebee válasza:
Én is el szeretném olvasni :) küld el pls
9/20 anonim válasza:
Én is szívesen elolvasnám, sőt, ha gondolod, előlektorálást is csinálnék. :) (Helyesírási hibák javítása, tartalmi ellenőrzés.) Ha jó a könyv, elküldheted kiadónak, és előlektorálva már biztosabb. :D E-mail cím: heiner_family@hotmail.hu
UI: Már tapasztalt vagyok, sok könyvet olvastam/előlektoráltam... :D Sok fiatal írójelölt küldi el nekem a kéziratát.
10/20 anonim válasza:
Én is szeretném elolvasni:)
e-mail: selenass44@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!