Olyan könyve érdekelne, ami ilyen napló formályában van irva, mint az Szjg. Ajánlatok?
mielőtt vki írná a SZent Johanna Gimi-t,má rkiolvastam.. :)
am tiniknek való könyvre gondolok
Sohonyai Edit: Macskaköröm
Bálint Ágnes: Szeleburdi család
Erre a kettőre biztosan emlékszem, hogy naplóregények.
G. Szabó Judit Hárman a szekrény tetején sorozatát Anikó, a középső lány meséli, így ez is érdekelhet.
Hűvösvölgyi suli (Maros Edit), Rubinvörös (Kerstin Gier) Neveletlen hercegnő naplója (Meg Cabot), további Cabot könyvek, 9...8...7... (Böszörményi Gyula) Bár asszem csak a Neveletlen hercegnő naplója, és a Hűvösvölgyi suli olyanok, hogy az író tényleg naplóra gondol, a többi inkább csak E/1. személyben van írva.
És... bocsi, hogy ezt írom, de "formályában"?????!!!
Az első válaszoló által leírtak GYEREKKÖNYVEK!!!
Nyolc évesen olvastam őket...
köszi a válaszokat...
helyesírási szótár..nemértem az ilyen embereket.. nem hibátlan a kérdés és nem világos hogy egyből miért kell belekötni... nem tudjátok h anyanyelvem e a magyar,vagy a magyar mellett milyen más nyelven beszélek,örülj neki h te hibátlanul írsz,grat tényleg de ne köss belém,mert nemtudsz rólam SEMMIT!
1. Nem beléd kötöttem, hanem a helyesírásodba.
2. Attól, hogy nem tudok rólad semmit, még figyelmeztethetlek a hibáidra.
3. Teljesen mindegy, melyik az anyanyelved, helyesen írni akkor sem ártana megtanulni.
A NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA,
Egy igazi amerikai lány,
Segítség, youtube sztár lettem,
(Vérmacska)
Top sercet naplóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!