Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimi egyik...

Szent Johanna Gimi egyik részében miért gyűrűt ad Cortez Reninek?

Figyelt kérdés
És miért lánccal együtt? Szimbolikus lenne? (Magamhoz láncollak, stb. stb. stb.)

2014. febr. 7. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak Ren tudtára akarta adni, hogy szereti. Amúgy ez az után történt hogy megtudta: Reni és Arnold nem járnak. Szóval szerintem azt akarta megmutatni neki hogy tudja hogy nem járnak és már nem haragszik rá. (?)
2014. febr. 8. 13:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, ez bennem is megfordult. Viszont érdekes, hogy arról a gyűrűről nem esik több szó. Pl. nincsen leírva, hogy pontosan milyen, Cortez sem magyaráz róla semmit.

Ráadásul egy gyűrű, ami az én fejemben a hűséggel kapcsolódik össze, és egy lánc, ami meg az összetartozással. Hát na.

2014. febr. 8. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
4.
2014. febr. 8. 21:51
 4/5 A kérdező kommentje:
4? ez a választ a kérdésre? xD
2014. febr. 8. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy egyszerű érzelemkinyílvánítás volt. És azért gyűrűt meg láncot adott (szerintem) mert Reni nem bírja a csicsás dolgokat, ez az nyaki meg egyszerű, mint maga Reni.
2014. jún. 1. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!