Szent Johanna Gimi egyik részében miért gyűrűt ad Cortez Reninek?
Figyelt kérdés
És miért lánccal együtt? Szimbolikus lenne? (Magamhoz láncollak, stb. stb. stb.)2014. febr. 7. 20:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak Ren tudtára akarta adni, hogy szereti. Amúgy ez az után történt hogy megtudta: Reni és Arnold nem járnak. Szóval szerintem azt akarta megmutatni neki hogy tudja hogy nem járnak és már nem haragszik rá. (?)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez bennem is megfordult. Viszont érdekes, hogy arról a gyűrűről nem esik több szó. Pl. nincsen leírva, hogy pontosan milyen, Cortez sem magyaráz róla semmit.
Ráadásul egy gyűrű, ami az én fejemben a hűséggel kapcsolódik össze, és egy lánc, ami meg az összetartozással. Hát na.
2014. febr. 8. 20:10
4/5 A kérdező kommentje:
4? ez a választ a kérdésre? xD
2014. febr. 8. 22:08
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez egy egyszerű érzelemkinyílvánítás volt. És azért gyűrűt meg láncot adott (szerintem) mert Reni nem bírja a csicsás dolgokat, ez az nyaki meg egyszerű, mint maga Reni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!