Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Most akkor mi is van Legolas-s...

Most akkor mi is van Legolas-sal meg Annis-sal? (LotR)

Figyelt kérdés

2014. febr. 8. 21:35
 1/8 cathilina ***** válasza:
100%
Figyelj, ha a könyvek kategóriába akarod feltenni a kérdésedet, nem árt, ha tudod, miről van szó. Ki az az Annis, ha szabad kérdeznem? Mert Tolkien munkáit elég behatóan ismerem, de ilyen karakterrel nem találkoztam Legolas limitált pályafutása során.
2014. febr. 9. 01:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Valahol olvastam,hogy Legolas-nak odaígérték Annis-t (aki gondolom egy tünde királylány),és mivel a filmbe nem volt,gondoltam kiteszem a könyv kategóriába,mert a könyvet még nem olvastam.
2014. febr. 9. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Soha nem hallottam erről a karakterről, sorry. Nem olvastad félre?
2014. febr. 9. 10:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Több helyen is olvastam,szóval nem hiszem...
2014. febr. 9. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez legfeljebb a filmekhez lehetett valami háttércselekmény, mert ilyen szereplő nem volt Tolkien munkáiban.
2014. febr. 9. 20:51
 6/8 A kérdező kommentje:

akkor nem tudom...lehet,hogy ugyanaz az ember írta amiket olvastam(vagy csórták egymásról)..köszönöm!:)

...de Legolas-nak van/volt valakije?! (könyvbe)

2014. febr. 10. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Gimli? :) Viccet félretéve, a "tenger a szerelme", ezt mondja a Függelék, konkrétan nem említenek senkit, aki iránt bármit is érzett volna.
2014. febr. 10. 18:42
 8/8 A kérdező kommentje:
7.: köszönöm:))
2014. febr. 11. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!