Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek érdemes írással...

Szerintetek érdemes írással foglalkoznom? (lejjebb egy egyperces) Véleményt is írjatok, hogy miért jó vagy miért nem.

Figyelt kérdés

Mindent elveszítettem…

A családom…

A barátaim…

Az ismerőseim…

Mindent…

Mindenkit…

Egy buta és ostoba félreértés miatt…

Amit ha hagynak tisztázok.

De nem… ők ezt nem engedték.

Elzavartak… - Tűnj a szemünk elől! Soha többé nem akarunk látni! TAKARODJ! – ordibálták.

Zokogva futottam el. Menekültem tőlük, mint akit üldöztek. Futottam… futottam, és megkerestem őt. Őt, akit igazán szeretek. Akiben teljesen megbízhatok. Az első és utolsó szerelmemet.

Elmentem hozzá… de ő se fogadott máshogy. Szavai keringtek fejemben.

– Nem szeretlek, GYŰLÖLLEK!

Ismét csak futottam, az arcomról a könnyek potyogtak, megállás nélkül folytak.

Már nem akartam mást, mint meghalni. El akartam érni a boldogságot, az ürességet. Nem akartam tovább érezni ezt a fájdalmat. Mikor nem bírtam tovább a fájdalmat, hazafutottam. Oda, ahova már soha többé nem akartam betenni a lábam. Oda, ahonnan kiutáltak.

Kerestem egy kötelet, és visszasiettem az erdőbe. Azt akartam, hogy testemet felfalják a keselyűk. Megkötöttem a csomót és rátekertem a nyakamra. És hagytam, hogy a testem tehetetlensége kitörje azt.

Megj:Köszönöm, hogy elolvastad:)

2009. dec. 4. 13:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló:)

Köszönöm a "kritikát"!

A szóismétlésre, és a mai nyelv használatára felhívták már a figyelmem:) és próbálkozom javítani, kisebb nagyobb sikerrel.

Nyugodtan írj privit,(habár mostanában nem volt időm írni) és ott megvitatunk mindent:)

2010. júl. 4. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!