Mi a lényege Simon Márton Polaroidok cimu konyvenek? Velemenyek?
Csak pár sort olvastam a könyvből, de elegem lett. Talán én vagyok a hülye, hogy nem tudom ezeket az értelmetlen gondolatokat értékelni. Valaki említette: aki ezt nem érti, nem elég érett az élethez. Ezzel a szellemes kijelentéssel egyetlen egy bajom van: mi az, hogy nem elég érett? Úgy gondolom, mindenki elég érett az élethez. Egy ötéves pont elég érett ahhoz, hogy ötévesként viselkedjen, nem? Én azon a véleményen vagyok, hogy akit érdekel, olvassa, én nem nézem le őket. De poénból megpróbáltam írni én is egy-kettő ilyet, és lássatok csodát: SIKERÜLT! Nem nagy szám. Verset írni sokkal nehezebb. Mármint jó verset.
saját alkotás: Pocsolyába léptem... :)) xdd
Nem akarok nagy képűnek tűnni meg ilyenek :D de szerintem egy nap alatt akárki össze tud hozni egy ilyen könyvet.
Recept : random szavakhoz érzelmeket kapcsolni
-elvont szavakat alkalmazni
- össze nem illő dolgokat leírni
- néha bele írni egy két olyan dolgot ami teljesen hétköznapi
- mindent meg számozni
18 Hallom ahogy csordogál a vérem
72 Csak a bűnözők szeme
91 Nyár falevelek lehullásának szagát érzem
1 Kifutott a tej
290 Térdem reccsen , és meghajlok előltted
4 Öreg barátom , a mécses tartó
Jó most ezt bíztos mindenki leszarozza de ha könyvesbolt polcán lennének egy könyvebe egyből bele látna mindenki mindefélét xd
na. teljesen egyetértek az előző hozzászólóval.
nekem valamiért mindig az ugrik be hogy találj ki két félmondatot rakd össze és kész is van. pl Esik az eső, reggelizni kéne. és tényleg ilyenszintű dolgokba bele lehet látni egy kis történetet. ez teljesen így van. de ez nem tekinthető túl nagy teljesítménynek szerintem.
és ahogy egy korábbi hozzászóló megemlítette Pilinszky-t, ó ne említsük őket kettőjüket egy lapon.
megértem miért olyan menő ez a könyv és hogy végre mindenki milyen méllyenszántó és megérti a dolgokat. de őszintén szólva pénzt sem adnék érte. csak felesleges dolog. ilyet bárki ki tud találni. szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!