Mi a lényege Simon Márton Polaroidok cimu konyvenek? Velemenyek?
*Későn reagálok, sebaj.
Szintén 14 éves vagyok, és úgy gondolom a normálisabb "rétegből." A Polaroidok tényleg az olvasóra bízza az idézetek értelmét. Számomra azért volt élvezhető a könyv, mert - bár értelmet nem leltem a könyvben - minden mondatból számomra visszavezethető volt egy-egy rövidebb kis történet. Ha túl sok értelme nincs is, hagyja szabadon szárnyalni az ember képzelőerejét, kreativitását. Én személy szerint órákon keresztül olvastam, míg a legtöbb ember, aki csak azért vette meg, mert "Jajj, de menő!" 10 perc alatt végigfutotta a könyvet és bedobta a fiókba. Természetesen nem mondom, hogy kötelező megvenni, akinek nincs nagy képzelőereje természetesen nem fogja érteni az egészet. :) *Általánosítottam, bocsánat, ha megsértettem valakit, de; Kinek nem inge, ne vegye magára.*
Én 16 éves vagyok és lány :)
és nekem nagyon tetszett a barátnőm olvasott belőle pár sort - ahogy ti mondjátok - "idézeteket" és abszolút tetszett, épp ma szeretnék venni egyet. :) A lényege tulajdonképpen az hogy ez egy történet, a mondatok megvannak számmozva, és ha sorba teszed őket megkapod a történetet... A véleményem róla, hogy sztem nagyon jó könyv! :)
Szerintem vedd meg, mert sztem nagyon jó!!:)
Remélem mindenre választ adtam, ha még kérdésed lenne nyugodtan kérdez privátba. :)
Ja és még annyit, hogy a könyv egy igazából "depressziós" ember életéről szól...
Egyébként abszolút nem értek egyet az első válaszolóval, mert elég hülye érveket hozott a könyv ellen! :D
De szerintem nyugottan vedd meg láttam olyan helyet is ahol online veheted meg -990ft-ért, :), de amúgy max. 1416ft... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!