Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Rövid leírás valamint kinek...

Rövid leírás valamint kinek hogyan tetszett a Skarlát betű és a Zabhegyező? Nekem szerintetek tetszeni fog a koromból ítélve? 13/L

Figyelt kérdés
Köszi

2014. jan. 14. 19:56
 1/6 anonim válasza:
Szia! Nekem a Zabhegyező nagyon tetszett, bár én 19-20évesen olvastam, bárcsak kicsit előbb olvastam volna. Amennyiben szeretsz olvasni és nem csak a kötelezőket pörgetted,akkor tetszeni fog-a korod ellenére. A mostani Y generációnak főleg, a serdülőkorról, a felnőtté válásról szól, kicsit befelé fordulós könyv. De szerintem jól jársz, ha elolvasod, rájöhetsz arra,h amin átmész, az nem a világvége és mindenki átesik rajta....
2014. jan. 15. 09:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Bocsi az offért, de kiderül belőle hogy: " Mi történik a kacsákkal télen amikor befagy a tó vize?

egyébként, most 6. osztályos vagyok és számolom mennyit és mit olvastam már 4. osztálytól. Eddig 75 könyv!

=)

2014. jan. 16. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi történik a kacsákkal télen, ha befagy a tó vize? Ebből a kérdésedből már sejtem honnan vetted pont ezt a két könyvet. :) Amúgy nincs benne. Én a zabhegyezőtől nem estem hasra, kissé irritálónak találtam a főszereplőt, de érdemes elolvasni, jó kis könyv. A skarlátbetűt néha kicsit unalmasnak éreztem, de amúgy érdekes helyzetet mutat be, és nem rág mindent az olvasó szájába, elgondolkoztat. Szóval én olvasásra ajánlom mindkettőt, bár én is 20 éves korom körül olvastam őket, szóval ha nem tetszenének most, akkor majd vedd elő újra pár év múlva. :)
2014. jan. 16. 23:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 17. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Én kb 1-2 éve olvastam a Skarlátbetűt, és ha az első 60 oldalon átrágod magad, akkor utána már élvezhetőbb. :D

13/L

2014. márc. 18. 19:54
 6/6 anonim válasza:
Én is most 17 évesen olvastam a zabhegyezőt, nem kételkedem abban, hogy esetleg nem értetted miről is szól, de ha elolvasod 4 év múlva, teljesen másképp fogod látni a történetet.
2014. szept. 12. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!