SZJG mit írt Reni Ricsi kitűzőjére?
A 8/1-ben Ricsi azt írta reniére, hogy Regina fordított R betűvel, de azt nemtudom, hogy Reni mit írt neki amikor Ricsi azt mondta, hogy "Jó na gyere ide te hülye gyerek" és megölelte :DDD
Szóval ha valaki tudja akkor kérlek válaszoljon!!:) Köszönöm:))
Kedves kérdező!
A 11-es válaszolót most mért kellett lehordani? Attól,hogy Ricsi írta Reninek, hogy Regina, fordított R betűvel, Reni is írhatta ezt. A 11-es válaszoló ezt képzelte el. Hisz azért nem lett bele írva a könyvbe, hogy MINDENKI a SAJÁT képzeletére bízza! Ha Ő így képzelte el, az neked mért fáj? Csak válaszolt a kérdésedre, hogy szerinte mi az.
Az idióta talán te vagy! Alapból nem tűnt fel, hogy a GYAKORI KÉRDÉSEK fórumon vagyunk, és TE tettél ki kérdést?!!!!
A másik...elég kicsi lehet az intelligencia szinted, hisz értelmetlen "hangulatjeleket" raksz. Hány éves is lehetsz? Hm..olyan 13-14. Több biztos nem, mert akkor egy EGYSZERŰ válaszon nem hisztiznél! TE kérdeztél, mi itt mind válaszolunk, akár tetszik, akár nem! Ha egyszer tettél ki kérdést, akkor VISELD EL a válaszokat! ;)
Fel kéne már fognod, hogy TE kérdeztél, és ha nem tudod elviselni a válaszokat, akár számodra pozitív, vagy negatív, akkor nem kell kérdezni! A másik...semmi értelmetlen NEM volt a válaszomban, az, hogy nem tudsz szöveget értelmezni, nem az én problémám.
Egyébként köszönöm kérdésed, 17 vagyok. Amikor én 12 voltam, meg 13 nem fórumokon próbáltam megsérteni idősebbeket! Nézz fel az égre! Látod? Ott van a pizsid, már fel lőtték, szedd le, vedd fel, aztán menjél szépen aludni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!