Szent Johanna gimi: Reni mit ír Ricsi kitűzőjére Valentin napon? 8. rész.
Figyelt kérdés
Néztem a KALAUZban, mert megvan, de nincs benne... :/ Valaki tudja?2013. jún. 5. 20:57
1/11 anonim válasza:
Azt hiszem egy forditott R (orosz,vagyis cirill "ja" betüt.
3/11 anonim válasza:
Nem a fordított r volt,mert azt Ricsi írta Reniére,Reni pedig azt írga Ricsinek,hogy Regina...Szóljatok ha nem jól gondolom,mert lehet h már rosszul emlékszem,de talán így volt:D
4/11 anonim válasza:
Ricsi írta Reninek, hogy Regina :D Reni Ricsinek fordított R betűt írt :D
5/11 hooligirl98 válasza:
A fordított r betűs rész hol írja a könyvbe??
6/11 anonim válasza:
sehol se írja, te kellett volna rájöjj erre
7/11 berni4545 válasza:
nem vagyok benne biztos, de szerintem ezt: gyengék az idegeim, miért bőgök állandóan???
8/11 anonim válasza:
Ricsi Reni kitűzőjére egy fordított R betűs Reginát írt (mert ugye a Kornban is fordított az R), viszont az nem derül ki sehonnan, hogy Reni mit ír Ricsiére (csak annyi, hogy az íráskor ott volt Cortez, Virág, Kinga és Dave)
9/11 anonim válasza:
Előző vagyok. Berni4545: amit te írtál, azt Kinga mondta, miután Reni és Ricsi átadta egymásnak a kitűzőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!