Csak ugy hirtelen, a semmibol megjott a kedvem az irashoz. De mit csinaljak, ha?!
Figyelt kérdés
Nincs otletem, mirol irjak ! Tudom, hogy ez mar a szazezredik ilyen kerdes, sajnalom, de egyszeruen valamifele hihetetlen vagyat erzek, hogy nekivagjak valaminek...ugy erzem orakat tudnek egy helyben ulni es folyamatosan irni. Csak epp temam nincs. Tanacstalan vagyok. Valaki tudna segiteni ? :) 17/F2014. jan. 2. 21:25
11/12 viva75 válasza:
Az előző válaszoló jót is írt. Viszont csak annyit cáfolnék meg, hogy nem kell túlgondolni és vázlat sem. A leghíresebb írója Magyarországnak jelenleg Leiner Laura. Ő mit csinált? Fogott egy tollat és írt. Nem olvasott vissza mondataiból még csak egy szót sem. Mást sem csinált csak írt,írt ,írt és írt. Nem kell ide más csak egy toll, egy füzet vagy gép (attól függ melyik írásmódot kedveled jobban) és sok-sok gyakorlás. Senki sem tehetséggel pottyan ki az anyaméhből. Minden híres neves író gyakorlással érte el amit elért.
Sok szerencsét kívánok neked! És persze sok ihletet! ;)
12/12 viva75 válasza:
Remélem tudtam segíteni! :) Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!