Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A hangoskönyveket a vakoknak...

A hangoskönyveket a vakoknak csinálják?

Figyelt kérdés

2013. júl. 7. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek, akiknek valamilyen gondot, fáradságot okoz az olvasás.
2013. júl. 7. 15:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor én is kipróbálom.
2013. júl. 7. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
:D Mert ha a vakoknak csinálják, akkor nem? Ha csak nekik készítenék, akkor is meghallgathatnád te is:) A vakok és a látók is ugyan azon a hangfrekvencián hallanak.:)
2013. júl. 7. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok hangoskönyvet meghallgattam már, amikor például szabadon futkosott a nyulam, és nézni kellett, mit csinál; vagy torna közben; kocsiban; számítógépen szöszölés közben stb.

Vannak igényes és szörnyűek is, pl. Harry Potter és az Azkabani fogoly, de Korompai Valéria felolvasásai is ide sorolhatók.

2013. júl. 7. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
A Harry Potter és az azkabani fogoly egyszerűen borzalmas hangos könyvben. Egy női hang meséli, ami persze nem baj, de annyira monoton és unalmas hangon, hogy falra másztam tőle. Ráadásul Hermione Granger nevét úgy ejtette ki, ahogy írják.. Szó szerint úgy mondta hogy GRANGER. Azon besírtam. :D
2013. júl. 7. 20:34
 6/6 anonim válasza:

Kedves kérdező, és mindenki!

Én látássérült vagyok, így szólnék a témáhóz. Nyomtatott könyveket is rengeteget olvastam (speciális szemüveggel), olyan 2 éve "álltam át" hangoskönyvre, és ebook olvasóra. Az olvasót azért szeretem, mert kicsi, és a betűket ki lehet rajta nagyítani, ami érthető dolog. A hangoykönyvekről: csak angolul olvasok, az angol kiadások valami fantasztikusak, nem a vakoknak készülnek, külföldön divat hangoskönyveket hallgatni. Az egyik legjobb oldal az az audible.com nevezetű oldal, én innen VESZEM a hangoskönyveimet. A Jim Dale által felolvasott harry potter sorozat valami eszméletlen, minden karakternek saját hagot ad, hihetetlen orgánuma van az ipsének. Mellékelek egy linket, akit érdekelne. :)

http://www.youtube.com/watch?v=pzfnu5rI8wY

2013. okt. 1. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!