Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az SZJG-ben Cortez és Arnold...

Valaki1988 kérdése:

Az SZJG-ben Cortez és Arnold miről beszélgettek a 4. részben?

Figyelt kérdés
A motorozás után volt, és az előtt, hogy Cortez pár napig nem ment suliba
2013. dec. 30. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg mindketten bevallották, hogy szeretik Renit, és nem tesznek semmit, mert majd Reni eldönti kit választ. És azután volt, hogy Arnold lement az udvarra, Cortez meg be a terembe, és Reni Arnold után ment egy kis tétovázás után (mert ő nem tudta miről beszéltek). És utána Cortezék azt hitték, hogy járnak, mert mindig vele volt.
2014. jan. 2. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Reniről:)

Amúgy az 1. válaszoló jól megfolmazta,teljesen egyetértek vele!:)

2014. jan. 6. 19:38
 3/4 anonim válasza:
100%
Szerintem az mondta Arnold Corteznek, hogy hagyja békén Renit.
2014. aug. 16. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
82%

Hát, én valahogy elképzeltem már többször is,de csak C szemszögéből, Arnoldot amúgy sem bírom. Na, csak a párbeszéd sztem valahogy így lehetett:

-Mit akarsz, Neményi? Eltiltani tőle?-röhögtem gúnyosan.

-Annak is örülnék, ha békén hagynád. De nem erről van szó. Reni valamilyen oknál fogva elvisel téged. Ezt elfogadom. De nem csinálhatsz belőle olyan embert, aki nem ért semmit abból, ami körülötte történik. Vagyis a te nyelveden, hogy felfogd, mondom úgy, hogy ne csinálj belőle hülyét.-mondta. Most nehogy már ő magyarázzon nekem!

-Gondold végig, hogy most mit dumáltál itt össze. Én csinálok belőle hülyét? Azt hittem, hogy ahonnan jönnek azok a hülye diplomatikus gondolataid, ott van valami, amivel rájössz, hogy neked kellene békén hagynod.

-Mielőtt fizikálisan bántalmaznál, szólok, hogy ne. Máshogy vezesd le magadat. Ne rajtam. És ne Renin. Mert ő magába fordul, ha beszólsz neki, de amikor meg mer szólalni a "nagykirály" előtt, akkor te egy legyintéssel elintézed vagy meg sem hallod. Gratulálok.-vágott vissza tele gúnnyal. Megráztam a fejem.

-Neményi, mindig azt mondod mindenkinek, hogy sötét. Kivéve Reninek. De nem ez a lényeg. Most egyedül te vagy sötét.-vigyorogtam rá lesajnálóan.

2015. febr. 28. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!