Szent Johanna Gimi Szerintetek elképzelhető lenne, hogy bizonyos karaktereknek (lent) testvérük lenne?
Egyik nap egy unalmas matekórán koptattam a padot,és két tanár üvöltözés között megfogant egy fanfiction (aki nem tudná eme szent szó jelentését: fan által kitalált történet,ugyanazokkal a karakterekkel,akik a könyvben/filmben/etc-ben szerepeltek,újakat hozzáadva,új történeteket kitalálva) ötlet.Szerintetek lehetséges lenne,hogy esetleg Corteznek lenne egy lány testvére?(Húg,mindenképp,nem nővér)Igazából max 9 hónap-1 év korkülönbség (azonos a másik karakternél; türelem).Igazából hasonlóan képzelném el,mint a Kalandra fel!-ből Marcelinet (Aki nem ismerné/csak kicsit: [link]
A másik karakter,akinek viszont öcsöt,hasonló korkülönbséggel,mint fentebb említettnek,az Arnold. Bár Cortez-Marceline (Ha szabad így neveznem)testvérpárosnál kétséges,hogy szeretet-utálat vonal legyen-e (komolyan,melyik??),itt viszont egyértelmű.Arnold öccsét (Mivel nincs kedvem sablon magyar neveket kitalálni,hasonló jellemvonások alapján legyen Finn,szintén a Kalandra fel!-ből,a kérdés-válasz erejéig)a hiperaktivitás,hős/isten-komplexus és elvarázsolt művészlélek (rajz & zene,így rövid ideig eljátszottam a gondolattal,hogy Finn (Arnold idegesítésére)jelentkezne a Jalapenoba) jellemezné,ami ugye szöges ellentétben van Arnold jellemével.Így csépelnék egymást,néha szavakkal,néha fizikailag. Persze nem csak a személyiség ellentét játszana közre abban,hogy utálják egymást,főként az is,hogy Finn magasabb,népszerűbb és jóképűbb lenne Arnoldnál (a népszerűbb rész nem túl nehéz).
Hideg-meleg kritika szintén érdekel,de kulturált stílusban. AKI NEM OLVASTA/NEM SZERETI/UTÁLJA: Ne kommentelj.Itt nem az ötlet utálására gondolok,az nem lenne fair,hanem ha a Szent Johanna Gimivel van problémád,nem kell az orrom alá dörgölni. :3 Köszönöm!^^
Ahogy a negyedik is írta, mindketten egyértelműen egyke karaktertípusok, így elég furán jönne ki a dolog.
Kilenc hónap korkülönbség? Akkor az anyjuk nyilván más, mert másképp nem lenne ez így lehetséges.
Szerintem jó ötlet nagyon!!:DD
Cortez mondjuk szereti a húgát, aki persze nagyon csinos;)és mindig figyel rá és "védi" a"rosszfiúktól" :D
És igen Arnold és a testvére "utálják" egymást, mert a tesója menő és nagyon jóban van Ricsiékkel és Ricsiék nem értik, hogy hogy lehetnek testvérek, és azzal szivatják Arnoldot, hogy őt biztos örökbe fogadták ;P (De egyébként titokban szeretik egymást) :"DDDDDD
HAHAHAHA Bocsi, hogy sokat írtam erről de ötlete adtál, egyébként nagyon KLASSZ(!!!) ez az ötlet nekem soha nem jutott volna eszembe:/ Gratulálok:D :) :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!