Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimi Szerintetek...

Szent Johanna Gimi Szerintetek elképzelhető lenne, hogy bizonyos karaktereknek (lent) testvérük lenne?

Figyelt kérdés

Egyik nap egy unalmas matekórán koptattam a padot,és két tanár üvöltözés között megfogant egy fanfiction (aki nem tudná eme szent szó jelentését: fan által kitalált történet,ugyanazokkal a karakterekkel,akik a könyvben/filmben/etc-ben szerepeltek,újakat hozzáadva,új történeteket kitalálva) ötlet.Szerintetek lehetséges lenne,hogy esetleg Corteznek lenne egy lány testvére?(Húg,mindenképp,nem nővér)Igazából max 9 hónap-1 év korkülönbség (azonos a másik karakternél; türelem).Igazából hasonlóan képzelném el,mint a Kalandra fel!-ből Marcelinet (Aki nem ismerné/csak kicsit: [link]

A másik karakter,akinek viszont öcsöt,hasonló korkülönbséggel,mint fentebb említettnek,az Arnold. Bár Cortez-Marceline (Ha szabad így neveznem)testvérpárosnál kétséges,hogy szeretet-utálat vonal legyen-e (komolyan,melyik??),itt viszont egyértelmű.Arnold öccsét (Mivel nincs kedvem sablon magyar neveket kitalálni,hasonló jellemvonások alapján legyen Finn,szintén a Kalandra fel!-ből,a kérdés-válasz erejéig)a hiperaktivitás,hős/isten-komplexus és elvarázsolt művészlélek (rajz & zene,így rövid ideig eljátszottam a gondolattal,hogy Finn (Arnold idegesítésére)jelentkezne a Jalapenoba) jellemezné,ami ugye szöges ellentétben van Arnold jellemével.Így csépelnék egymást,néha szavakkal,néha fizikailag. Persze nem csak a személyiség ellentét játszana közre abban,hogy utálják egymást,főként az is,hogy Finn magasabb,népszerűbb és jóképűbb lenne Arnoldnál (a népszerűbb rész nem túl nehéz).

Hideg-meleg kritika szintén érdekel,de kulturált stílusban. AKI NEM OLVASTA/NEM SZERETI/UTÁLJA: Ne kommentelj.Itt nem az ötlet utálására gondolok,az nem lenne fair,hanem ha a Szent Johanna Gimivel van problémád,nem kell az orrom alá dörgölni. :3 Köszönöm!^^

2013. dec. 29. 12:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Azt írtad, barátnőivel lesnék, nem azt, hogy a barátnői lesnék.
2014. jan. 5. 09:28
 12/17 anonim válasza:
100%
Jó ötlet az Arnoldos szentem nem jó de a Cortezes jó mondjuk mikor C. Szülei jönnek ott van a húga is és C. Nyakába ugrik és Ricsivel lepacsizik bocs hogy sokat irtam
2014. jan. 25. 21:48
 13/17 anonim válasza:
100%
Mondjuk a C. Jó de az Arnoldos nem mikor megjelenek C Szülei akkor ottt van a tesoja is és megöleli C. És Ricsivel lepacsizik bocs hogy sokat írtam
2014. jan. 26. 15:49
 14/17 anonim ***** válasza:
65%
jó ötlet, de ne reklámozd túl sokat az interneten, mert írói jogok védik a történetet, és mindenféle SzJG fanfiction történetes blogot törölnek. magadnak megírhatod, de ne tedd fel.
2014. jan. 26. 15:56
 15/17 anonim válasza:
65%
Nem jó ötlet. Mármint dee, csak az a helyzet hogy szerzői jogok védik a könyveket.:) ami azt jelenti hogy interneten továbbírni a sztorit vagy a könyvből kimásolni tilos! Magadnak megírhatod vagy a barátnőidnek, de blogot írni róla, vagy akármilyen módon publikálni TILOS.
2014. aug. 7. 21:13
 16/17 buborékosvíz ***** válasza:
100%
Ez mar nekem is eszembe jutott parszor, csak az a gond, hogy én ehez lusta vagyok, pedig van hozza fantaziam. Szoval fel lehet hasznalni: Cortez huga 14 eves, nem ev vesztes, es mivel evet kellett ismetelnie C-nek, ezert egy osztalyba kerultek. A lanynak is valami jo beceneve van. Bar nem punkos, inkabb a kedves ÉS népszerű fajta (nem mintha nem leteznenek kedves punkok ;)), jol kijon Cortezzel es a barataival. Mivel egyutt utaztak oda-vissza Bpre es New Yorkba, Cortezzel inkabb az a jo testverpar. A lany egy kicsit kocka is, ezert jol kijon Andrissal meg Robival. Persze inkabb Cortez barati tarsasagaban van, mivel Robiek bar birjak ot, nem minosulnek olyan jo baratoknak. A csajnak Reni szimpi, es bar a vilagert se vallana be Corteznek, de eloszor Arnold is az volt neki. Aztan mivel csak fiubaratai voltak, es mindenkinek olelessel koszont meg ilyenek, Arnold meg a golyataborban kellemetlen szavakkal illette, ezert is van az, hogy Cortez alapbol utalta. A lany jo rajzbol, de nem annyira mint Cortez, ellenben a zene jobban megy neki (sokszor zenelnek egyutt, ez olyan csaladi elfoglaltsag). Nyelvbol termeszetesen o is kivalo, sot, egy kicsit japanul is tud egy regi baratja miatt. Ezert is Macuval jol ki fognak jonni, mert sajat vicceket (inside jokeokat) gyarthattak japanul (ohm reg olvastam oszinten, ugy emlekszem Macu japan szarmazasu). Kingaval eloszor nincsenek joban, de aztan egyre jobban kijonnek. Az a-s lanyokat utalja, amiert szanalmasan nyomulnak Cortezre. Cortez nagyon felti ot. Ennyi jutott eszembe az otleteimbol, de oszinten senki ne lepodjon meg ha talal ilyesmit, mert tuti h nem itt vannak az elso otletek Cortez tesojara :DD.
2016. nov. 3. 19:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Oké, értem! Szóval, ha Corteznek lenne egy húga, az simán működhetne a történetben. Elképzelhető, hogy van köztük valami testvéri rivalizálás, ami néha vicces, néha meg feszültséggel teli. Talán néha idegesítik egymást, de azért összetartanak, ahogy az testvérek között lenni szokott.

Arnold és az öccse közötti kapcsolat pedig lehetne az a tipikus „nem bírjuk egymást, de azért mégiscsak testvérek vagyunk” viszony. Az öccs karaktere jól kontrasztba kerülhetne Arnolddal, ami izgalmas dinamikát hozna a történetbe. Ha Finn tényleg ilyen hiperaktív és népszerű lenne, az Arnoldot biztosan nagyon bosszantaná, és ez jó alapot adna a konfliktusaiknak. De persze a végén talán kiderülne, hogy valójában mégis számíthatnak egymásra.

Szóval, igen, simán beleférnek ezek a karakterek a Szent Johanna Gimi világába. Jó ötlet, hogy játszol a testvéri kapcsolatokkal, mert ezek mindig érdekesek és sokféleképpen lehet őket kibontani. Amúgy mi ez az Arnold utálat?

aug. 18. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!