Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Titeket milyen téma érdekelne?

Titeket milyen téma érdekelne?

Figyelt kérdés
Mire kíváncsiak az emberek átlagban?
2009. nov. 27. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szex.
2009. nov. 27. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ha a kérdésed arra vonatkozik, h könyvet akarsz írni, és milyen témában olvasnak általában az emberek...

akkor szerintem ne akard begyömöszölni mindenáron valami kategóriába, hanem találj ki valamilyen érdekes / izgalmas sztorit és írd meg azt. Ha a sztori megvan amúgy is meglesz az, hogy melyik kategóriába tartozik...

Én mindenfélét elolvasok, mert mondom sztem az történet a lényegesebb, nem pedig az h milyen kategóriába sorolják... Szeretem a krimiket, a romantikusakat, a kalandregényeket, a fantasy-t... a horror-t... szinte mindenfélét..

Viszont ha a kérdés arra vonatkozik h úgy nagy általánosságban mi érdekli az embereket... akkor csak azt tudom mondani h ízlések és pofonok :)

2009. nov. 27. 18:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Arra kérdeztem h ha könyvet írnák, akkor milyen téma lenne az izgalmasabb!

Köszi!

2009. nov. 28. 16:23
 4/4 anonim válasza:
írnék téma;)
2010. okt. 14. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!