Az ELTE-n be lehet ülni (lógni) egy-egy órára, ha nem vagyok hallgató, de érdekelne a téma?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy rendszeresen, hanem mondjuk néha benézni pár órára kiváncsiságból, különböző szakokon. Nézik, hogy ki van az órákon és észreveszik, hogy "kilógok"?2011. ápr. 19. 19:52
1/7 anonim válasza:
simán, velem is bejön néha a barátom, ha neki épp nincs órája...
2/7 anonim válasza:
előadásra általában simán, akár rendszeresen is bejárhatsz, még ha nem is vetted fel az órát, senkit nem érdekel. Csak olyan helyeken lehet probléma, ahol korlátozott hely vagy valami hozzávaló van (pl. számítógép), tehát gyakorlatokon, laborokon.
3/7 anonim válasza:
Én már szemináriumon is voltam bent nyelvórán egy ismerősömmel, a tanárnő kiszúrta, hogy idegen vagyok, de nem zavarta, sőt még örült is, hogy érdeklődöm.
4/7 A kérdező kommentje:
ez jó hír, köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 19. 20:10
5/7 anonim válasza:
Persze, első egyetemem első évében többet jártam az ismerőseim előadásaira, mint a sajátjaimra. Nem véletlen hagytam ott aztán. :)
6/7 A kérdező kommentje:
:))
2011. ápr. 19. 21:19
7/7 anonim válasza:
Simán, én is voltam már mások előadásain, szemináriumain:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!