Károli, Pázmány, ELTE jogi karosok, segitenétek?
szia! lehet hogy későn, de talán még hasznos lehet.
én mindig azt mondom, hogy a tudás a lényeg... lehet neked akármilyen f*sza ELTE-s diplomád, ha semmit nem értesz ahhoz, amivel foglalkozni akarsz, akkor előbb-utóbb repülni fogsz. pláne most, hogy ilyen munkanélküliség van, tehát sok a jelentkező az üres helyekre. és pláne a jogász szakmában, ahol 128372183712*os túlképzés van.
vélemények: nekem unokatesóm jár az ELTE jogra, vért izzad, hogy lediplomázhasson. pedig egyáltalán nem buta gyerek, még azt se mondhatom, hogy nem tanul, mert szorgalmas. de gyalázatos dolgokat mesél a tanárokról. amúgy az 5 éves keretet már túl is lépte... a Pázmányra most jár elsőéves ismerősöm, neki eddig nagyon tetszik, bár még nem volt vizsgaidőszak, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni :) ha gondolod, még megkérdezhetem őt róla utána, és megírhatom, hogy milyen. az még úgyis a jelentkezés előtt lesz. jómagam Károlis vagyok, csak nem jogon, arról sajnos nem tudok nyilatkozni, de az én szakomon nagyon korrektek a tanárok. a családias hangulatra szerintem ne építs, én is úgy jöttem ide, hogy fú, 70en leszünk, milyen jó... aztán felvettek majdnem 200 embert :D nem mondom hogy rossz, csak nehezebb ismerkedni. szóval ne ez legyen a szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!