Valaki aki az ELTÉ-re szeretne menni jövőre?
jaa hát valahogy csak meg birkózom vele, muszáj lesz :):D
a felzárkóztató meg valóban jó dolog :))
és köszi a kommentet :D
Csak csendesen mondom, hogy a felzárkóztató nem az egyetem hibája, hanem kényszere. Mióta nincs felvételi, olyan sok gyenge ember áramlik oda, hogy az katasztrófa. Azért vezették be, mert az első zh-kon szokott kiderülni, hogy sokan a törtekhez, gyökökhöz sem konyítanak, amiért ugye általánosban is bukás jár.
Kényszerből vezették be az egyetemeken az un. nulladik zh-t, ahol nagyjából kiderül az elsőévesek tudásszintje. A nagyon gyengéknek kötelező, a közepeseknek ajánlott az a bizonyos felzárkóztató, amely a középiskolai anyagot veszi át újra tömören. Amíg ebből nincs eredményes vizsga(zárthelyi), addig bizonyos alaptárgyak nem vehetők fel.
értem, hát matekból 3as vagyok, nem tudom remélem menni fog :)
esetleg még valaki aki oda jelentkezne?:D
ja értem :) nembaj azért megadod pl msned?:D beszélgetni..:)
írd meg ide, ha gondolod: oblavan@gmail.com
"jaa hát valahogy csak meg birkózom vele, muszáj lesz"
Na ez az egyik lehető legrosszabb hozzáállás. Azért, mert valami muszáj lesz, egyáltalán nem biztos, hogy fog is menni.
Amúgy 9:31 Én nem azt mondtam, hogy a felzárkóztató a hibája, hanem hogy az volt a hiba, hogy eddig nem tartottak ilyen kurzusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!