Kinek mi a véleménye a következő könyvekről?
Figyelt kérdés
- Maximum Ride sorozat
- Hűvösvölgyi suli (most kezdtem el az 1. részét)
- DAC (tervezem, hogy majd olvasom, de kíváncsi lennék a véleményetekre is)
Légyszi, senki ne írjon Spoilert!
2013. dec. 26. 13:08
1/11 A kérdező kommentje:
És még egy könyvről! A Twist Olivérről szeretnék még kommenteket olvasni :)
2013. dec. 26. 13:10
2/11 anonim válasza:
Én a Twist Olivért olvastam,a rövidített verzíót, tetszett, jó könyv. :)
3/11 anonim válasza:
Én most olvastam a DAC-t, és szerintem egy kicsit Szent Johanna gimi koppintás, de ha szereted sz ilyen stílusú regényeket, akkor olvasd el, de nem egy irodalmi mű, például szerintem szörnyen van megfogalmazva
4/11 anonim válasza:
A twist oliver roviditett valtozata jo, de az eredeti nem gyerekeknek valo. a huvosvolgyi suli nagyon jo, a DAC meg jobb. Hasonlit a szent johanna gimire mind2, de azert kulonlegesseguk is van. szerintem nagyon jo konyvek. Nyugodtan olvashatod. :)
5/11 anonim válasza:
A Maximum Ride szerintem nagyon jó könyv (kedvencem a SZJG-vel együtt). A hűvösvölgyi sem rossz, a DAC-ot még nem olvastam.
6/11 Virág88 válasza:
A Hűvösvölgyi suli szerintem olyan mint az Szjg. Elég hasonló a kettő,de szerintem az is jó. Van egy olyan barátnőm aki az Szjg-t és a Hűvösvölgyi s. is olvasta,de neki az utóbbi jobban tetszett.
7/11 anonim válasza:
A Maximum Ride az egyik kedvenc könyvem,bár még csak az első kettő könyvet olvastam.Van aki olvasta a hármat?
Mi lesz annak a vége?
8/11 anonim válasza:
A Twist Olivért én is olvastam, de a "rendes" változatot, nem a rövidítettet. Nekem nagyon tetszett, ez az egyik kedvenc klasszikusom! Kicsit hosszú, kicsit nehéz, de megéri! :D
9/11 anonim válasza:
Én a Hűvösvölgyi sulit ismerem, első három részét olvastam, a negyediket még nem.
Az első és második része nagyon-nagyon jó volt, kifogásolhatatlan. :)
Viszont a harmadik része nem annyira tetszett.. Többet vártam az írótól, mint hosszúságban, mint tartalomban. Viszont most fogom megvenni a negyedik részét, ami tudtommal 416 oldal, és azt mondják, hogy nagyon jó. Hát, majd meglátjuk :)
12/L
10/11 anonim válasza:
Kedves kérdező, a Hűvösvölgyi sulit semmiképpen sem ajánlom. Fogalmam sincs, hogy hány éves vagy. :) De egy olyan sorozatról beszélünk akinek az írója egyáltalán nem ért a kamaszokhoz és a tetejébe még egy 5 éves gyerek szintjén kezeli őket, a 9-12 éves korosztálynak többnyire tetszik, de ezt is csak annak tudom be, hogy hívogató a borítója és nem olyan tapasztaltak könyvel terén. Ha mindenképpen magyar nyelvű, fiatalokról szólö olvasmányt keresel akkor a Szent Johanan Gimi sokkal színvonalasabb és hiitelesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!