Elolvasnátok a könyvemet?
Nem olvasnám el. Az ok egyszerű. Itt a gyakorin minden 3-dik kérdező aki "könyvet ír" ugyanezt a sablon témát használja.
Egyszerűen unalmas már olvasni, még ha csak egy rövid történetet írtok is le, a sulis diákokról akik új életet kezdenek.. A folytatás is sablonos. Legtöbbször megmaradtok a farkasember vagy vámpíros sztoriknál..
de ebben nem lesznek vérfarkasok...
Egyébkétn sztem az SzJG is sablon..De nem akarok vitát.
Mind1 én szeretek írni,és amúgy sem akartam kiadni,de élvezem,hogy írok,és sztem csak ez számít.
Abigélt azért taszította ki az osztályközösség, mert pszichopata, a régi osztálytársait brutálisan meg fogja kínozni, az író pedig részletes fogja szemléltetni a szenvedésüket.
* Ha így lenne, biztos elolvasnám :))
Sok sikert!
Utolsó :DD Igen, így én is elolvasnám :D
Viccet félretéve, a történet buta és leegyszerűsített, a helyesírásod és a fogalmazásod pedig komoly fejlesztésre szorul. Nem értem, miért akar manapság minden 3. tini könyvet írni...
Nem!
Unalmas, érthetetlen, sablonos. Mindenki ilyet ír.
Abban igazad volt, hogy a SzJG is sablon-sztori, de az írónő tehetsége miatt ki tudta emelni a történetet a többi ugyanilyen történet közül, és élvezetessé, humorossá tenni.
A tiéd egyenesen a legalsó szint.
Feltételezem te is 12 éves lehetsz, ha a főszereplőd is ennyi... mert az idősebb írók nem írnak ilyen témájú sztorit, amelynek egy 12 éves a főszereplője :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!