Szerintetek jó lett volna ha J. K. Rowling nem fejezte volna be a Harry Pottert?
Figyelt kérdés
(lett volna 8-dik rész is)2009. nov. 24. 18:38
1/7 anonim válasza:
Sokkal jobb lett volna szerintem. Nem azért, mert kéne 8. rész is, hanem mert nem illik a végére az a tizenakárhány évvel később c. rész.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2009. nov. 24. 18:52
3/7 anonim válasza:
Nem. Én nagyon szeretem. Sajnálom hogy vége ,de szerintem méltó befejezése a történetnek. :)
4/7 anonim válasza:
Csatlakozom, szerintem is elég szerencsétlen volt a végén az az epilóg, de ha már hét kötetre tervezte...
5/7 anonim válasza:
Szerintem az utolsó részből süt, hogy mindent le akart zárni. Mindenki, akiből "ki lehetett volna hozni" valamit vagy meghalt, vagy gyereke lett, egyszóval minden szálat elvarrt. Egyet értek az előttem szólókkal, az epilógus elég szerencsétlenre sikeredett... talán ha lett volna még egy könyv eszébe jut valami jobb is Rowlingnak a lezárás területén....
6/7 anonim válasza:
szerintem már 17 év után nagyon unta..
7/7 anonim válasza:
Nekem tetszett, hogy a végén megtudtam ki kinek lett a felesége/férje.
Csak a roxforti csatában elesetteket sajnáltam! :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!