Manapság miért divat az igénytelen, összecsapott szennykönyveket olvasni?
Nyilván anno is létezett ponyva, és nem kell mindenkinek Victor Hugo-t olvasnia sem, de olyan szinten eligénytelenedett az egész könyvszakma itt Magyarországon, hogy csak nézek...
Én értem, hogy a kiadók azt fogják megjelentetni, amire igény van, hiszen pénzből élnek, és éppen ezért kérdezem: az emberek miért elégednek meg vacak könyvekkel?
Itt vannak ezek a tipikus magyar "regények" Barbibébi, Szeper Niki és Fejős Éva könyvei - komolyan mondom, hogy az íráskészségük valahol egy 15 éves szintjén áll.
A tinikönyvek közül említhetném például az Éhezők viadalát, olyan igénytelen, egyszerű, pórias szövege van, hogy a felénél félbehagytam.
Nem értem. Manapság az olvasók javarésze megijed attól, ha kissé összetettebb, bonyolultabb mondatokat kell olvasnia?
Akkor off vége: 88%-os válaszadó: utánad még volt valaki, aki szintén a tinikönyveket védte hasonló alapon. De a kérdés elsősorban nem ezekről szólt. (Mivel a kérdező az Éhezők vidalát említi a tinikönyvek közül, mi másra mutathattam volna?)
De rendben, megkövetlek, neked van igazad, sznob hülyék vagyunk. Én is rosszul fogalmaztam, a kérdező is, de ez nem mentség.
Látom, nem tudtátok értelmezni, amit írtam. A sznob szó jelentésének megértésével is gondok vannak, ezért nem értettétek, miért írtam.
Poén az, hogy nem én, hanem ti használtok lefigymáló, negatív kifejezéseket. Egy szóval sem mondtam, hogy sznob hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!