Romantikus, fantasy és szerelmes könyv egyszerre?
Figyelt kérdés
Nem csöpög, de erős érzelmi szálon fut, van benne humor és alternatív univerzumban játszódik. Most olvastam hasonlót és nem tudok elszakadni ettől a világtól.2013. dec. 7. 17:47
1/5 anonim válasza:
a vegzet ereklyei sorozatot tudom neked ajanlani. nagyon jo konyvek. :)
2/5 johannaLILA válasza:
iron king : vaskirály nekem ez a kedvenc könyvem minden megvan benne kaland tiltot szerelem egy jégszivü herceg...s mind ez a szent iván éji álom karaktereivel és világában..
Talán még a lélektársak ...tobb része ....
a Sárkánylány (bár ez nem romentikus de nagyon jó)
3/5 RichterAnna válasza:
Én is a Végzet ereklyéit ajánlanám (Cassandra Clarie)
Plusz nemtudom..lehet kicsit ,,csöpögős", de nekem tetszett: Lauren Kate: Fallen-Kitaszítva; Torment-Kín; Passion-Végzet; Fallen in love; Rapture-Boldogság.
4/5 anonim válasza:
Cassandra Palmer-sorozat.
Bestseller.
Kicsit romantikus.
Nem szimplán,hanem duplán szerelmes.
Iszonyatjó fantasy,és ráadásul a főszereplők vagy iszonyú jóképűek vagy.....ÁÁÁÁÁÁÁÁ nincs is vagy :P
5/5 Electrifymyheart válasza:
Sarah J. Maas
Tüskék és rózsák udvara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!