Írnátok nekem szerelmes könyveket? 16 éves vagyok.
Figyelt kérdés
olyat amibe a főszereplő fiatal lány :) Sajnos nem sok könyvet találtam mostanában ami megfogott volna, mert ezek a fantasy dolog nekem nem jön be :) nagyon szépen meg köszönném ha mondanátok nekem párat :)2012. szept. 30. 17:56
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Szívzűrök című sorozat. Eddig 5 rész jelent meg magyarul. Lányom is ennyi idős, mint Te, neki bejött. Azóta folyamatosan figyeli, jelent-e meg már új része.
3/7 anonim válasza:
Szent Johanna Gimi! Na, azt érdemes elolvasni. Ez egyáltalán nem fantasy (bár szerintem már kiolvastad, ki nem?), és rohadt jóóó könyv. Ajánlom :D
13/L
4/7 anonim válasza:
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
5/7 anonim válasza:
Meg Cabot: Neveletlen hercegnő naplója
Siobhán Parkinson: Testvérek?! Na ne!
Suzanne Selfors: Mentsük meg Júliát! (ez mondjuk kicsit fantasy, mert van benne egy időutazás, de szerintem tetszeni fog)
6/7 anonim válasza:
Nicolas Sparks: Szerelmünk lapjai
Nicolas Sparks: Éjjel a parton
Twilight sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!