Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SZJG! Ti mit gondoltok?

SZJG! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy ez a könyvsorozat azért lett sikeres mert NEM HÉTKÖZNAPI dolgokról ír. ÍG értem: Ma Magyarországon nagyon kevés, sőt szinte nincs is olyan család ahol valamilyen gondok ne lennének. Pl.. anyagi problémák, szülők veszekednek vagy elválnak,vagy, hogy az egész osztály jóban legyen mindenkivel erre is nagyon pici az esély mert biztos van valaki aki kiközösítve érzi magát.vagy ösztöndíj párizsba akibe először beleszeretsz az az igazi. stb-.. Elképzelhetők ezen dolgok de nincs rá esély hogy ez mind egy emberrel történjen. Tehát NEM HÉTKÖZNAPI. Nem itt ebben a magyországban játszódik...Ki gondolja így? Ki nem s miért?

Mielőt félre értenétek a kérdést: SEMMI KÉTSÉG NEM FÉR HOZZÁ, HOGY EZ EZ EGY NAGYSZERŰ SOROZAT JÓL MEGÍRVA. Én csupán azt állítottam, hogy: azért olvassák ennyien mert nincs sok köze a való élethez és azok akik elolvassák elhiszik, hogy ezek mind vele is megtörténhet de nem fog. Meg gondolj bele mik a most népszerű könyvek: Alkonyat (nem hétköznapi) Meg Cabot könyvek (ezek is NAGYSZERű könyvek de nem hétköznapiak: Mennyi az esélye hogy egyszer csak genovia hercegnője leszel?)......Meg még sorolhatnám jó sok idejig de nem fogom. AZ egyetlen népszerű és hétköznapi könyv a bábel. Amik hétköznapiak nem annyira népszerűek. Pl.:Monostori Mária : Kettévált világ.. ENNEK A TÖRTÉNETNEK TÖBB A VALÓSZÍNŰSÉGE, HOGY MEGTÖRTÉNIK VELED vagy bárkivel MINT A SZJG-NEK.

2013. dec. 3. 18:54
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nyálas tinikönyv,pocsék,nulla történettel,szarul megírva,a spanyol szappanoperák helyet...Egy semmi kis ponyvaregény.És igen,pont ezért olvassák:mert amolyan ,,idillnek" tűnik a fiataloknak,nem kell ész és gondolkodás hozzá,egyszerű történetvezetése van.Mellesleg:ha szerinted az SZJG sztori nem hétköznapi,akkor miért ne lehetne ugyanannyi az esélye a megtörténésre,mint egy Cabot könyvnek szavaid szerint?A két gondolat kizárja egymást,vagy csak rosszul fogalmaztál.
2017. jún. 22. 14:36
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 Bocs a késői válaszért. Szerintem a kérdező arra gondolt (majd kijavít, ha nem), hogy mindenki úgy reklámozza a SZJG-t, hogy "sorozat a való életről", de szerinte ha tényleg az lenne, akkor nem lenne sikeres, épp azért lett az, mert ugyanolyan kitalált, mint a Neveletlen hercegnő meg az Alkonyat.

Én nem értek egyet a kérdezővel, szerintem messze valósághűbb, mint Genovia vagy a vérfarkasok, és azért vannak benne problémák is (Reni szülei is veszekednek, de Virágéi el is válnak), azt meg nem tudjuk, hogy Cortez-e az igazi Reninek, csak azt, hogy pillanatnyilag az, nincs megemlítve, hogy együtt lesznek-e ötvenévesen is (én arra fogadnék, hogy nem).

2020. márc. 27. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!