Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok nekem olyan könyveket...

Ramcsi5 kérdése:

Tudnátok nekem olyan könyveket amelyek hasonlítanak a Szent Johanna Gimihez és a Bábelhez?

Figyelt kérdés
Ha tudjátok akkor a tartalmát is írjátok le röviden. Köszi előre is!!!

2013. nov. 25. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Anna és a francia csók
2013. nov. 25. 21:46
 2/8 venkolompos ***** válasza:

Anna és a francia csókot ajánlanám én is. A történet főhőse Anna, akit bestseller író apja a gimnázium utolsó évére Atlantából Pàrizsba küld, a párizsi amerikai gimnáziumba.

Anna nincs túlzottan feldobódva,hogy újrakezdjen mindent,ráadásul franciául sem beszél.

A könyv erről az évről szól, tipikus gimis regény,de eredeti és szórakoztató, csak ajánlani tudom.

Ha esetleg nem ismernéd,akkor még:

Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója

Sohonyai Edit: Macskaköröm, Engem szeress! - Ezek összefüggésben vannak- és Jasmine.

Az utolsó kivételével mindegyik naplóregény, a gimiről szólnak.

Remélem, tudtam segíteni :-)

2013. nov. 26. 10:45
 3/8 vörös98 ***** válasza:
vagy ha mindenképp SzJGs vagy Bábeleset akarsz, akkor várj addig, amíg kijön L.L legújabb könyve:)
2013. nov. 26. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:
De jó! Én is az Anna és a francia csókot akartam ajánlani :D
2013. nov. 26. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb vörös pöttyös stílusa megegyezik vagy hasonlít Leiner Laura könyveihez!
2013. nov. 26. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Hűvös völgyi suli
2013. nov. 27. 18:32
 7/8 anonim válasza:
Szerintem az Anna és a francia csók nem a legjobb könyv nekem legalább is nem tetszett , túlságosan kopizva van az SzJG-ről . Legalábbis ez az én véleményem . Szerintem az SzJG-től nem kell jobb :)
2013. dec. 6. 18:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindeniknek sokat segítettetek és már megvannak a könyvek h miket kérjek a Jézuskától ;)
2013. dec. 7. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!