Pocsék. Híres azért lett, mert a 11-13 éves gyereklányok, akik romantikus iskolás történetekre vágynak, nem foglalkoznak az igénytelenséggel. Ennek nincs külön neve.
2013. nov. 22. 20:58
2/17 anonim válasza:
Romantikus ponyva; én is írogatok, de nem szeretnék rá hasonlítani, mivel bevallottan sosem olvas vissza, hogy a hibákat és ellentmodásokat javítsa, a karakterei egysíkúak, jellemfejlődés csak kivételes esetben tapasztalható.
2013. nov. 22. 21:46
3/17 anonim válasza:
Egyszerűen, lényegretörően ír. Nem különösebben foglalkozik a fogalmazással, legalábbis én nem igazán veszem észre, hogy nagyon erőlködne. Hogy miért olyan ismert? A története rendkívül egyszerű, könnyen felfogható, minden nehezebb dolgot elmagyaráz, könnyed, álmodozós könyv - pont a mai tizenévesek fogára való.
2013. nov. 22. 21:59
4/17 anonim válasza:
Az igaz hogy nem olvassa vissza az írásait és vannak hibák a könyvben, de attól nem lehet pocséknak mondani. Ne olyan írjon véleményt aki elolvasta de nem az ő korosztályának íródott. Egy 11-13 éves kamaszlánynak nem számít hogy nem épp egy komoly mü amin elmélkedni kell, hanem a poénok miatt.
Szval ne ítélkezzen olyan aki 40 éves felnőtt mert ha Laura 40 éveseknek akar írni akkor nem a Szent Johanna Gimiről ír. De arról akart, tiniknek, egy egyszerű történetet.
És pont.
2013. nov. 23. 11:24
5/17 anonim válasza:
Szerintem ő inkább ifjúsági regényeket ír kamaszoknak.
De nem nagyon szeretem az írását. A Szent Johanna gimi annyira unalmas, hogy majdnem elaludtam. A Bábelt még nem olvastam, de nem is nagyon tervezem.
2013. nov. 23. 11:24
6/17 anonim válasza:
Csak mert valaki 40 éves (ezt egyébként nem tudom, miből szűrted le), miért ne mondhatna véleményt? Ha egyszer elolvasta, akkor igenis joga van hozzá. Szerintem amúgy nem pocsék, csak egyszerű, olvasmányos, humoros (már amikor), ezért szeretik olvasni, és nem csak tinik. Anno nekem is tetszett, azóta nálam ez már lecsengett. Valakinek viszont örök emlék marad, és ez szerintem jó dolog.
2013. nov. 23. 13:29
7/17 anonim válasza:
Egy szóban összefoglalva: eladható.
Nem, ez nem erény. Csak akkor az, ha sokat akarsz keresni, és nagyjából mindegy, hogy milyen áron.
Mitől lett ennyire híres? Amiért sokan szeretik a vattacukrot. Édes, pofonegyszerű, és jól néz ki.
Mi a különleges az írásában? Szeretném azt írni, hogy kiemelkedően gyenge, de sajnos nem az. Ma már semmi különleges nincs benne, mert számtalan hasonlóan színvonaltalan író van.
2013. nov. 23. 14:45
8/17 Nagy Hanna1012 válasza:
Nem kell túl magyarázni: vicces, könnyű (vagy tipikusnak) nevezhető történet, és a tinilányok akik olvassák könnyen bele tudnák képzelni magukat valamilyen szereplőbe, mert magukra is ismerhetnek. Ennyi. Ne szidjátok fölöslegesen!
2013. nov. 24. 11:55
9/17 kerdorka válasza:
Nem tiniként úgy gondolom, hogy lehet, hogy egyszerű a könyv nyelvezete, de meg kellene érteni, hogy a mai tinik - sajnos, vagy nem sajnos - nem a Kincskereső kisködmöntől válnak majd olvasó felnőttekké. Igenis egy dolgot nagyon jól tud az írónő: sok tinivel megszeretteti az olvasást, ami fontos.
2013. nov. 28. 22:37
10/17 anonim válasza:
1-es egyetértek. 13 éves vagyok ( imádnom kéne a szjg-t,legalábbis a korosztályom nagyrésze imádja),de szerintem is teljesen átlagos az írási stílusa. Olyat mint ez a könyv mindenki tud írni, aki egy picit is ért az íráshoz. Én egy éhezők viadalát sokkal szívesebben elolvasok. Annak van mondanivalója és értelme is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!