Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok nekem könyvet?

Ajánlanátok nekem könyvet?

Figyelt kérdés

Anyának akarok könyvet venni. Nagyon tetszett neki a Da Vinci-Kód és valami ehhez hasonlót szeretnék, ami legalább ennyire tetszik neki :)

Előre is köszönöm!

2009. nov. 18. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanattól a szerzőtől az Angyalok és démonok című könyv is nagyon jó!
2009. nov. 18. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:
70%

The Secret - Titok

Célnak tokéletesen megfelel, én 3x olvastam el egymás után, pedig nem szoktam olvasni:)

2009. nov. 18. 22:10
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Azt a Secretet meg ne vedd, okkultista baromság. :)
2009. nov. 18. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Csernus A No nagyon jo konyv, erdemes elolvasnia mindenkinek.

Ha anyukad szeret olvasni, vedd meg neki! De ha bemesz a konyves boltba, ott is ajanlanak jo kis konyveket!

2009. nov. 18. 22:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nezd meg ezt az oldalt:

www.moly.hu

Itt kedvedre valogathatsz, ha van kedvenc iroja, kidobja az osszes muvet.

Amugy milyen tipusuakat szeret? Csak ezt a Dan Brown tipusut?

2009. nov. 18. 22:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy karácsonyra megjelenik az szerző új könyve a címe The Lost Symbol. de vannak neki régebbiek és újabbak is: A megtévesztés foka, A digitális erőd

De Ken Folettnek is van egy hasonlóan összeesküvés elméletekkel és csavarokkal tarkított könyve a Harmadik iker (bár a legjobb tőle a Katedrális de az eléggé más stílus)

2009. nov. 19. 00:30
 7/11 A kérdező kommentje:
sok mindent szeret olvasni. de a Da Vinci-Kód különösen tetszett neki. de most megkérdeztem és azt mondta hogy a Dan Brown könyvek nagyon tetszenek neki.
2009. nov. 19. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Gordon Ramsay és Jamie Oliver könyvei ha szeret főzni. Dr Csernus tényleg nagyon jó! Vagy Müller Péter, Szabó Magda, Vámos Miklós. De egyébként könyvkiadók oldalain is kényelmesen szét tudsz nézni,pl Alexandra, szakkonyv.hu, stb.
2009. nov. 20. 03:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Dan Brown könyv, és nekem nagyon tetszett: Digitális Erőd.

Ez egy kódfeltörő szervezetről/számítógépről szól, de szerintem nem csak azoknak tetszik, akik értenek a számtech-hez.

2009. nov. 21. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:
ööö
2009. nov. 21. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!