Ajánlanátok nekem könyvet?
Anyának akarok könyvet venni. Nagyon tetszett neki a Da Vinci-Kód és valami ehhez hasonlót szeretnék, ami legalább ennyire tetszik neki :)
Előre is köszönöm!
The Secret - Titok
Célnak tokéletesen megfelel, én 3x olvastam el egymás után, pedig nem szoktam olvasni:)
Dr. Csernus A No nagyon jo konyv, erdemes elolvasnia mindenkinek.
Ha anyukad szeret olvasni, vedd meg neki! De ha bemesz a konyves boltba, ott is ajanlanak jo kis konyveket!
Nezd meg ezt az oldalt:
www.moly.hu
Itt kedvedre valogathatsz, ha van kedvenc iroja, kidobja az osszes muvet.
Amugy milyen tipusuakat szeret? Csak ezt a Dan Brown tipusut?
Lehet hogy karácsonyra megjelenik az szerző új könyve a címe The Lost Symbol. de vannak neki régebbiek és újabbak is: A megtévesztés foka, A digitális erőd
De Ken Folettnek is van egy hasonlóan összeesküvés elméletekkel és csavarokkal tarkított könyve a Harmadik iker (bár a legjobb tőle a Katedrális de az eléggé más stílus)
Dan Brown könyv, és nekem nagyon tetszett: Digitális Erőd.
Ez egy kódfeltörő szervezetről/számítógépről szól, de szerintem nem csak azoknak tetszik, akik értenek a számtech-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!