Még mindig a 2. kötetben járok de láttam olyat hogy cortez össze jön valami vikivel?
Figyelt kérdés
szent johanna gimi :)2013. nov. 15. 17:03
1/6 anonim válasza:
És mi a kérdés???? Vagy spoilereket akasz, elég hülye vagy, meg is érdemled, tessék, megkapod, ha annyira ez kell!
Igen, összejön Vikivel, de végig Renibe szerelmes, már az első nap belezúgott. Az ötödik részben jönnek össze, Virág Ricsivel fog majd járni, Kinga Dave-vel, Renit felveszik a Párizsi egyetemre és Párizsba költözik Cortezzel együtt. Remélem most boldog vagy. -.- Jó olvasást!
2/6 anonim válasza:
Első XDDD Amúgy erre tényleg csak ezt lehet írni, nemtudom mit várt még a kérdező, elég idióta, ha előre tudni akar mindent. Marha jó lehet így olvasni, hogy mindent előre megkérdez. :/ Akkor minek olvassa el?
3/6 anonim válasza:
és mi a kérdés? Olvasod nem? Akkor meg majd kiderül. Vagy most mit vársz? Az első tette jól! Ja, és Arnold is szerelmes Renibe, smárolnak egyszer a könyvtárban. Zsolti meg lefogy és gyúrni fog. Virág meg hippi lesz. Na, most már biztos teljes a boldogságod. XDDD
4/6 A kérdező kommentje:
csak láttam hogy viki és nemtudtam ki az és megkérdeztem...és nem az egészet kérdeztem-.-
2013. nov. 16. 17:50
5/6 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy a könyvből is megtudtad volna? Idióta.... :DDD
6/6 A kérdező kommentje:
Bocs hogy megkérdeztem..... amugy tudtam hogy megtudom hogy ki az de kiváncsi voltam. Most plusz egy dolog amit tudok
2013. nov. 16. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!