Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek Cortez lefeküdt...

Szerintetek Cortez lefeküdt Vikivel? Ha igen, mikor és hányszor?

Figyelt kérdés
Szerintem igen, mert Cortez a legmenőbb, mindenki őt akarja és az úgy furcsa szerintem, hogy 19 éves koráig vár.. Meg Reni úgy írta le az elsőt, mintha Corteznek már nagy tapasztalata lenne benne..

2013. júl. 2. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:
hát szerintem igen, nem túl sokszor szerintem, de tuti, hogy lefeküdtek.
2013. júl. 2. 10:29
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Biztosan lefeküdtek egymással. Az egyik könyveben le is van írva, hogy amikor Reni elmegy Cortezhez (reggel) ott találja Vikit is Cortez felsőjében...biztosan nem véletlen volt rajta xD
2013. júl. 2. 10:54
 3/9 k.veronika199 ***** válasza:
Szerintem is lefeküdtek többször is
2013. júl. 3. 08:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Asszem a 7-esben van amikor Cortez nagyszülei elutaznak és Cortez mondja Reninek, hogy vannak tervei. Reni teljesen beparázik és megmondja Corteznek, hogy tudja, hogy Viki már aludt nála, de ő még nem szeretné. Úgyhogy valószínű. És szerintem többször is.
2013. júl. 3. 12:55
 5/9 anonim válasza:
Biztos, hogy lefeküdtek :D kiderül valamelyik könyvből :D
2013. júl. 4. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

2. válaszoló! Cortez felsője Vikin nem volt rajta!!! még le is írta Reni, hogy Viki hogy volt felöltözve, valami lila cipzáros pulcsi, cicagatya, meg ilyenek (Corteznek nem hinném hogy vannak ilyen cuccaiXD)

kérdező: bármilyen hihetetlen, de vannak még olyan emberek, akik 19 éves korukig várnak, nem pedig ész nélkül, 15-16 évesen elveszítik.. "Meg Reni úgy írta le az elsőt, mintha Corteznek már nagy tapasztalata lenne benne" most őszintén. van olyan dolog, amihez Cortez ne értene/ne tudná, hogy kell csinálni? :)

2013. júl. 24. 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy derül ki! csak a 7. kötetben van olyan rész, hogy Reni mondja Kingának, hogy Cortez meg Viki tuti hogy voltak már együtt meg stb. de ez csak Reni egyik hülye, magának beképzelt gondolata!!! a könyvekből SOSE DERÜL KI, hogy Cortez és Viki csinálta-e. az viszont kiderül, hogy Reni és Cortez igen.
2013. júl. 24. 18:49
 8/9 anonim válasza:
100%
Az írónő is mondta, hogy nem szeretne ilyeneket beletenni, mert ezt a fiatalabb korosztálynak szánta.
2013. okt. 31. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
a 4-be hol van ez a rész??
2013. dec. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!