Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van olyan aki könyvet ír?...

Van olyan aki könyvet ír? (tovább lent)

Figyelt kérdés
Van olyan aki 11-12-13-14-éves és próbálkozik könyvírással,az írja ki email címét,mert én is könyveket írok és egyedül érzem magam.Kéne valaki akivel megoszthatnám élményeimet :)

2013. nov. 13. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokan vannak, nézd csak meg az ilyen "regényt írok"/"könyvet írok" kérdéseket. Konkrétan egy tegnapi kérdésnél hárman is összejöttek.
2013. nov. 13. 16:57
 2/8 A kérdező kommentje:
rendben kosz
2013. nov. 13. 17:29
 3/8 anonim válasza:

13 év. e-mail: hurek@gmail.hu

Végre egy ember, aki nem tarta ezt hülyeségnek!

2013. nov. 20. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
14/L Én thrillert írok. Kb. 11 éves koromban kezdett el érdekelni az írás, azóta sok dolognak utánanéztem már, és valamennyire tapasztaltabb vagyok, mint voltam:) Nekem nyugodtan írhatsz: paradialexa@gmail.com
2013. nov. 24. 14:05
 5/8 anonim válasza:
Na végre!!! Akkor mi egy cipőben járunk.Én 12 éves vagyok, és már négy könyvet írtam.11 éves koromban kezdtem el írni, azóta az írás szerelmese lettem.Egyszerűen megáll az életem könyvírás nélkül.Nekem nyugodtan írj: hadaszidori@citromail.hu
2013. nov. 26. 09:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia ! Végre egy sorstárs!:) Engem is dobj meg egy levéllel!

niki.idiot@citromail.hu

Várom:3

2013. nov. 26. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

13/L én fantasy könyvekkel próbálkozok

e-mail cím:

zsike.vardai@gmail.com

2013. nov. 27. 18:26
 8/8 Lenore Pein AsamiYuu válasza:

Szia, remélem nem okozok gondot, hogy csak most írok ide. :)

Ha kedved van, írj rám, szívesen beszélgetek, segítek meg minden egyebet csinálok (persze nem a félreérthető kategóriában). Itt az email címem: tenshinosa@gmail.hu

Én is szoktam regényeket írni, elvégre egy könyv akkor az, ha már kiadták. Amíg nem, addig regény, fanfiction, és egyéb hasonlók.:D

még annyit, hogy 16 éves vagyok, de ez ne okozzon gondot, általában agyilag, viselkedésileg eléggé óvodás szinten vagyok.:D

2014. jan. 20. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!