Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek, hogy tetszik ez a blog?

Nektek, hogy tetszik ez a blog?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez a barátnőm blogja és érdekelne róla véleményetek? Mármint őt csak nincs neki itt profilja :D Szóval ti nektej tetszik vagy nem?

[link]

2013. nov. 12. 20:46
1 2
 11/15 Mirk ***** válasza:
100%

"nem az erőssége de ettől még miért ne írhatna könyvet?"

Nekem sem erősségem az orvostudomány, megműthetlek?

Sosem volt még tégla a kezemben, felépíthetem a házadat?

2013. nov. 13. 17:47
 12/15 A kérdező kommentje:
De ez tök más! Az hogy nem tud helyesen írni miért ne kreálhatna valamit ami nem árt senkinek? :D Azért remélem érzed a különbséget a te példát között. Nem azt mondtam h nincs tehetsége az íráshoz hanem a NYELVTANHOZ te nagyon okos...
2013. nov. 13. 18:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az íráshoz sincs tehetsége.:)

Szánalmas, röhejes az főszereplő stílusa. Nagyon gáz :"D. Próbálja menőnek, függetlennek és lazának bemutatni a főszereplőt, csak nem sikerül. Stílusérzék semmi, ugye a nyelvhelyességről ne is beszéljünk.

Még egy a megszámlálhatatlan, interneten keringő, kritikán aluli, ötlettelen kis blog, akinek az írója azt hiszi, hogy ő bizony milyen egyedit alkot, pedig mekkorát téved.:)

2013. nov. 14. 14:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Túl rövid! Túl zavaros.

Szerintem ez a te blogod, nem a barátnődé, csak így könnyebben elviseled a kritikákat, mert van kire fogni a dolgot.

2013. nov. 14. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy értéktelen fos napon úgy döntöttem neki állok írni egy értéktelen fos blogot...
2013. nov. 26. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!